Hotell til weekendtur

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell til weekendtur

 

Å dra på weekendturer har nærmest litt en folkesport i Norge. Med billigere flypriser og lave hotellkostnader, kombinert med god kronekurs er det blitt billig å reise. Når du skal reise på helgetur kan det være smart å undersøke hotellets lokasjon for å bo sentralt i forhold til ønskede severdigheter. Bestill billig hotell til din neste weekendtur ved å bruke søkeboksen på toppen. Ser du etter inspirasjon har vi listet opp våre anbefalinger i en liste under.

Billig weekendtur

Det finnes mange destinasjoner som er billige weekendtur-destinasjoner. Vi anbefaler først og fremst byer og land som har lavere priser på f. eks restauranter og uteliv da dette ofte representerer de største utgiftene. Lag også en god plan på forhånd slik at du kan budsjettere cirka kostnad for turen. Da er det lettere å estimere hvor mye du kan bruke på hotell og fly. For å spare penger på weekendtur lønner det seg å reise litt utenom hovedsesongen, og om mulig reise hjem på mandag fremfor søndag, som er en dyr dag.

Beste weekendturer

De beste weekendtur-destinasjonene er byene og stedene som for deg til å slappe av og nyte tiden i et annet land. En weekendtur skal føles som en mini-ferie hvor du opplever nye ting. I kolonnene under har vi lagt opp våre anbefalte byer å reise til. Dette er byer som passer utmerket til langhelger da de befinner seg 2-3 timer med fly utenfor Norge, har rimelig priser og kan tilby fantastiske opplevelser. Husk også at du kan bestille hotell til helgeturen med vårt søk, og på den måten spare penger.

 

 

 

Anbefalte weekendtur-destinasjoner

Det finnes utrolig mange destinasjoner som egner seg for helgeturer. Vi har sett nærmere på Europa og funnet våre favoritter. Fellesnevneren for alle destinasjonene er at de ligger en kort flytur unna Norge (viktig for å maksimere tiden på destinasjonen). I tillegg har vi lagt vekt på byens potensial i forhold til de fem kriteriene: hotellfasiliteter, flytilbud, restauranter og uteliv, shopping og ikke minst prisen, som har mye å si for de fleste. Vi har også sett nærmere på hva brukere av Bestehotell.no søker etter og på bakgrunn av dette funnet frem til de beste og mest populære weekendtur-destinasjonene. Om du savner en destinasjon kan du også bruke søkeboksen. God tur!

 

London - hotell
London
7977 hotell
fra
104 NOK
London - hotell
Roma - hotell
Roma
12737 hotell
fra
90 NOK
Roma - hotell
Paris - hotell
Paris
6981 hotell
fra
166 NOK
Paris - hotell
Stockholm - hotell
Stockholm
313 hotell
fra
20 NOK
Stockholm - hotell
Gøteborg - hotell
Gøteborg
131 hotell
fra
36 NOK
Gøteborg - hotell
Barcelona - hotell
Barcelona
5308 hotell
fra
90 NOK
Barcelona - hotell
Oslo - hotell
Oslo
188 hotell
fra
24 NOK
Oslo - hotell
København - hotell
København
268 hotell
fra
27 NOK
København - hotell
Amsterdam - hotell
Amsterdam
2782 hotell
fra
202 NOK
Amsterdam - hotell
Praha - hotell
Praha
0 hotell
fra
0 NOK
Praha - hotell
Vilnius - hotell
Vilnius
694 hotell
fra
70 NOK
Vilnius - hotell
Nice - hotell
Nice
2051 hotell
fra
238 NOK
Nice - hotell
Reykjavik - hotell
Reykjavik
328 hotell
fra
1 NOK
Reykjavik - hotell
Venezia - hotell
Venezia
2941 hotell
fra
303 NOK
Venezia - hotell
Milano- hotell
Milano
3307 hotell
fra
70 NOK
Milano- hotell