Hotell i New York City

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i New York City

Hotell i New York
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell3546 hotell, priser fra kun 187 kr!

Billigste og beste hotell i New York

New York er en fantastisk by med mange muligheter, og en fantastisk by for den neste ferien. Populære steder å bo i er blant annet Manhattan, Brooklyn og Times Square, som alle har sine egne særegenheter. Om du er observant og fleksibel er det mange billige  og gode hotell i New York, fra 5-stjernes luksushoteller til billig hostel og ungdomsherberger/ vandrehjem. Vi anbefaler å velge et hotell av en viss standard om du skal tilbringe flere dager i New York. Det er en hektisk by og det er behagelig å ha et godt hotellrom å hvile ut på. Når du skal sammenligne hotell er det mulig å sortere på alt fra brukeranmeldelser, anbefalinger, eller pris om du er ute etter et billig hotell. Vi sammenligner og finner de beste og billigste hotellene i New York til enhver tid. Bruk søkefunksjonen i den grønne boksen på toppen av siden. Når du har fylt inn destinasjon og dato for avreise vil du få en fyldig resultatliste hvor du kan sortere på blant annet hotellets kvalitet, og ikke minst prisen. Vi anbefaler også å bruke kartet som enkelt viser deg hvor hotellet ligger i forhold til severdigheter. Uansett om du ønsker å ta inn på et billig hostel, All inclusive, eller et eksklusivt hotell vil prisene variere i forhold til sesongen, og når du reiser. Typiske dyre perioder er desember, juni, juli og august. Vi anbefaler å legge reisen mellom februar og mai en gang for å oppleve New York fra sin beste side, både billig og kulturelt. Under finner du en liste over våre hotellanbefalinger.. Les mer om New York her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i New York

 

 

Ting å gjøre i New York

New York tilbyr en rekke severdigheter som for eksempel Frihetsgudinnen, Empire State Building, Manhattan, Wallstreet, Staten Island Ferry, Brox Zoo, Brooklyn Bridge, Ground Zero, Coney Island, Madison Square Garden, Yankee Stadium, Central Park. Glem heller ikke Broadway som tilbyr noen av verdens beste og mest kjente teaterstykker. Sammenlign og bestill billigste og beste hotell i nærheten av alle disse severdighetene ved å bruke søkeboksen på toppen av siden.

Utesteder & restauranter i New York

New York er kjent som byen som aldri sover og er flere ganger kåret til verdens beste partyby. Dette er ikke uten grunn og det er tilnærmet et ubegrenset antall barer, klubber og restauranter. Vær oppmerksom på at det ofte er vanskelig å komme inn uten å stå på liste, spesielt for menn. Vi anbefaler derfor å ta kontakt med klubben i forkant og bestille et bord. Det er også lurt å dra til utestedet senest i 10-tiden. Vi anbefaler å finne et hotell i nærheten av Times Square om du ønsker nærhet til de beste utestedene. Bestill billige og gode hotell ved å bruke søkeboksen på toppen av siden.

Shopping i New York

Mange nordmenn tar turen til USA og New York med shopping-planer på grunn av de lave prisene. Barneys, Brooklyn Flea Market (Wiliamsburg), ABC Carpet & Home, MoMA Design & Book Store, Idlewild Books, Chelsea Market, Bergdof Goodman, Century 21 og Macy´s er alle populære shopping steder. Vi anbefaler også området Soho for å finne skjulte perler.

Fakta om New York

New York City er en by i delstaten New York,  i landet USA. Valuta i bruk er Amerikanske Dollar. Det er over 1400 ulike hotell i New York. I forhold til Norge er prisene i New York relativt lave, spesielt på mat, klær og de ulike turistaktivitetene. Byens innbyggere er kjent for å være åpne og hyggelige mot turister, så om du velger New York som ditt neste feriemål kan du se frem til en hyggelig velkomst.

Bestill hotell i New York

Det er fullt mulig å bo billig i New York. Enten det er snakk om luksushotell eller lavpris-hotell finnes det mange hotellkjeder og enkeltstående hotell som tilbyr tilbud og rabatter gjennom hele året, slik at du kan reise billig med komfortabel overnatting. BesteHotell.no har full oversikt og sørger for at du finner de beste hotellene til den laveste prisen. Vi anbefaler at du inkluderer frokost (bed and breakfeast) i bestillingen da dette ofte er billigere om det bestilles på forhånd.

 

Bydeler i New YorkPopulære områder i New YorkSeverdigheter og attraksjonerFlyplasser i New YorkSteder i nærheten av New YorkReiseguider
New York er en stor by og er splittet opp i tre ulike bydeler. Manhattan er selve bykjernen mens Brooklyn og Queens er områder litt utenfor.

Det finnes mange områder i New York. Hvert område har sine egne kvaliteter og kultur og vi anbefaler å teste flere områder mens du er på ferie i New York. Vi anbefaler et av stedene under.

Severdigheter og attraksjoner

Når du reiser til New York for første gang er det lurt å sette av et par dager til sightseeing av de mest kjente attraksjonene. Finn hotellet som ligger best til i forhold til de kjente severdighetene:

Bo i nærheten av de beste shoppingstedene

Skal du på en shoppingferie til New York? Da kan det lønne seg å bestille et hotell i nærheten av de hotteste shopping-strøkene. Bruk listen under for å finne og sammenligne hotell i nærheten av blant annet Bloomingdale´s.

Nattliv, sport og underholdning

Times Square er på mange måter det beste stedet å bo om du ønsker et sentralt hotell. Det er heller ikke så dyrt som mange tror og er i nærheten av blant annet Madisson Square Garden som er hjem til Zuccarello´s New York Rangers og basketlaget New York Knicks.

Skal du ta et tidlig fly eller ankomme sent kan det lønne seg å bestille et hotell i nærheten av flyplassen. Da slipper du å stresse med å finne hotellet mitt i storbyen. Under finner du oversikt over alle flyplassene, og link til oversikt over alle hotelltilbudene. John F. Kennedy Internasjonale Lufthavn er hovedflyplassen, og den største i New York.

New York er en stor by og har masse å tilby. Skal du være i USA over en lengre periode vil vi likevel anbefale å sjekke ut noen av byene som ligger i nærheten. Enten det er Newark eller Jersey City har du mange attraktive steder som har mye å by på. Bruk listen under for å bestille hotellrom på et av stedene i nærheten av bykjernen.