Hotell i Miami

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Miami

Hotell i Miami
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell1127 hotell, priser fra kun 186 kr!

Billigste og beste hotell i Miami

Miami er den sørligste byen i USA, og byr derfor på et tropisk og behagelig klima som gjør byen til et populært reisemål for nordmenn. Byen er dessuten kjent gjennom svært mange TV-serier, og spesielt Miami Beach har nok mange et forhold til allerede og et ønske om å bo på hotell på. Det er det mest livlige og populære området i hele byen, og flere av de største og beste hotellene ligger på Miami Beach. Utover dette ligger det også mange flotte hotell i nærheten av flyplassen, men for den typiske turist så er det hotell på strandlinjen som gjelder. Vi hjelper deg med å finne det billigste og beste hotellet i Miami. Gjennom vår søkemotor plotter du inn ønsket avreisedato, og du vil automatisk få opp en fyldig resultatliste over alle ledige hotell i Miami. Resultatene kan du selv sortere etter kvalitet, brukeranmeldelser, pris og så videre. Hotellene langs Miami Beach holder høy kvalitet og kan betegnes som luksushoteller, så hvis man vil bo på hotell her så må man regne med å betale for det. Litt billigere hotell får man dersom man beveger seg inn mot sentrum. Til Miami kan man reise når som helst.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Miami

 

 

 

Ting å gjøre i Miami

I Miami handler mye om å slappe av på strendene og nyte det tropiske klimaet, og på Miami Beach kan man tilbringe store deler av dagen med solslikking på dagtid og festing på kvelden. Utover dette bør man få med seg dyreparken Jungle Island, Miami Seaquarium og Zoo Miami dersom man vil utforske det rike dyrelivet. Ellers anbefales en titt innom Art Deco-distriktet i Miami. Bruk kartet i søkemotoren for å bestille hotell i nærheten av severdighetene.

Utesteder og restauranter i Miami

Her finner du restauranter med menyer fra hele verden, der italienske restauranter kanskje er det man ser oftest. Vil du spise luksuriøst og eksklusivt så besøker du restauranten til et 5-stjerners hotell langs Miami Beach. Utelivet i byen er dessuten svært bra, og det meste skjer langs Miami Beach. Her ligger barene, pubene og nattklubbene på rekke og rad, og det er gjerne fest dag som natt her.

Shopping i Miami

Shopping i USA er stort sett en fryd uansett hvor i landet man befinner seg. Når du er i byen anbefaler vi at man tar turen innom de omfattende «outlet»-kjøpesentrene, der man kan handle billige merkevarer. I Miami ligger disse litt utenfor selve bykjernen, men man kan fint sette av en hel dag til shopping på et slikt varehus.

Fakta om Miami

Byen ligger i delstaten Florida, og er hjem for over 400 000 mennesker. Valutaen i bruk er amerikanske dollar, og prisnivået i Miami er et par ganger lavere enn i Norge. Overnatting langs Miami Beach på et flott hotell vil dog ikke være spesielt billig. Dette er en flott by å feriere i, med massevis av folkeliv og herlige temperaturer. Se opp for orkaner!

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider