Hotell i Budapest

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Budapest

Hotell i Budapest
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell6538 hotell, priser fra kun 0 kr!

Billigste og beste hotell i Budapest

Den ungarske hovedstaden Budapest er med sin svært innholdsrike historie en av de største turistdestinasjonene i Øst-Europa. Hit reiser du dersom du vil oppleve en kulturbombe av de sjeldne, der det «grå øst» møter det «moderne vest». Dessuten er Budapest en svært billig by å feriere i, der både hotell og flybilletter er svært billig. Dessuten er både det å spise, shoppe og drikke billig i Budapest. Vi anbefaler at man bestiller hotell sentralt i Budapest, men ettersom byen er delt inn i to bydeler så bør man velge hotell avhengig av hvordan man vil bruke tiden sin. I Pest-siden av byen er det beste utelivet og de fleste shoppingmulighetene, mens de fleste hotell og severdigheter ligger på Buda-siden av elven. Hotell og overnatting i Budapest er generelt veldig billig, uansett om man bor på Buda- eller Pest-siden av byen. De fleste og beste hotellene ligger langs elven, og kan man få et flott og sentralt 3- eller 4-stjerners hotell til en billig pris. Bruk søkemotoren øverst på nettsiden for å sammenligne priser og beliggenhet på hotell. Høysesongen for turisme er fra mai til september, men Budapest er på langt nær en by som er like fullbooket som sin kulturnabo Praha. Derfor er det ofte ledige hotellrom og billig hotell i Budapest.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Budapest

 

 

 

Ting å gjøre i Budapest

Enkelte reiser til Budapest for å oppleve den historiske atmosfæren og de kulturelle severdighetene, mens andre igjen reiser for å shoppe billig og feste om natten. Bruk det interaktive kartet i søkemotoren for å finne et billig hotell i nærheten av de opplevelsene du ønsker deg. Ting du ikke vil gå glipp av i Budapest er Margaretøya, Parlamentsbygningen, Fiskerbastionen, St. Stefans Basilika og Buda Slott.

Utesteder og restauranter i Budapest

Mens ungarsk mat består av mye fete kjøttretter med potet, så vil man i turistområdene i Budapest ikke ha noe problem med å finne internasjonal mat. Her finnes det restauranter fra alle verdens kjøkken, og i tilknytning til byens flotteste hotell ligger også de beste restaurantene i Budapest. Nattelivet i Budapest finnes stort sett på Pest-siden av byen, og hotell her anbefales for den som skal feste mye.

Shopping i Budapest

Den største fordelen med å shoppe i Budapest er at prisene er svært billige. Det er også på Pest-siden at shoppingen foregår, og her ligger butikkene på rekke og rad i gågaten Váci Utca. Mange gode salg og designerbutikker som man kanskje ikke skulle tro eksisterte i Øst-Europa, slik at Budapest absolutt er en god shoppingdestinasjon.

Fakta om Budapest

I Budapest bor det over 1,7 millioner mennesker, i det som er den desidert største byen og hovedstaden i Ungarn. Byen har en svært innholdsrik historie, der mange minner gikk tapt under andre verdenskrig. Hele 80 prosent av byen ble da lagt i ruiner! I dag er Budapest en by i stadig vekst, der kulturforskjellene er store. Som turist vil fra Norge vil du bo billig på hotell og nyte en helmaks ferie i Budapest.