Hotell i Hamburg

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Hamburg

Hotell i Hamburg
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell650 hotell, priser fra kun 100 kr!

Billigste og beste hotell i Hamburg

Mens mange nordmenn velger Berlin, München eller Kiel når de skal feriere i Tyskland, så blir Hamburg (dessverre) oversett av mange. Hamburg er dog en perle av en by i det nordlige Tyskland, og følgelig er ikke byen like turistpreget som andre tyske storbyer. Som den nest største byen i landet er det dog svært mange hotell her, og Hamburg er en populær by for forretninger. Derfor glimter alle de store hotellkjedene her med sinne flotte luksus- og konferansehotell. Men som turist vil du heller ikke slite med å finne et billig hotell, spesielt i nærheten av sentralbanestasjonen der mange av de beste hotellene ligger. Som turist så bør du velge et hotell i nærheten av Hauptbahnhof (sentralbanestasjonen), ettersom du da bor sentralt på et billig hotell med gode muligheter for kollektivtransport. Skal du derimot feste og dra på nattklubb, så er det St Pauli som gjelder (havneområdet). Også her kan du finne mange flotte og billige hotell. Skriv inn ønsket reisedato i søkemotoren øverst på nettstedet, så vil du få en fyldig liste med beste hotell i Hamburg. Du kan selv sortere hotellene etter kriterier som kvalitet og pris, slik at du finner et hotell som passer med dine behov.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Hamburg

 

 

 

Ting å gjøre i Hamburg

Hamburg er en flott og livlig by å feriere i, med mange attraksjoner og severdigheter. Blant spennende utstillinger og fornøyelsesparker, så bør man få med seg Carl Hagenbecks Tierpark, The Dungeons (skrekkutstilling) og det erotiske kunstmuseet i Hamburg. Hamburg er også en stor kulturby, med Kunst- og håndverkmuseum, Hamburg Kunsthalle og St Michaeli-kirken. Ved å bruke kartet i søkemotoren kan du sammenligne beliggenhet og finne et billig hotell i nærheten av severdighetene.

Utesteder og restauranter i Hamburg

Hamburgeren har faktisk sitt opphav fra Hamburg – i alle fall om man skal tro historiene. Følgelig er dette noe man bør prøve seg på når man først befinner seg i den tyske storbyen. Utover dette så finnes det mange flotte gourmetrestauranter i forretningsbyen, og disse er som regel en del av et minst like flott hotell. Søker du uteliv, så er det havneområdet St Pauli du skal oppsøke. Her ligger det mange puber, barer og nattklubber samlet på ett område.

Shopping i Hamburg

Hamburg har et godt utvalg av kjøpesentre og butikker, selv om byen neppe kan beskrives som en shoppingby. Vil du shoppe utendørs så er det gatene i mellom Rådhuset og Hauptbahnhof som gjelder, ettersom butikkene her ligger vegg i vegg. Her finner du også flere kjøpesentre, samt innendørs handlegater når været er dårlig.

Fakta om Hamburg

Hamburg er den nest-største byen i Tyskland, med over 1,8 millioner innbyggere. Valutaen i Hamburg/Tyskland er euro. I Hamburg finnes det nærmere 300 hotell, og mange av de holder høy kvalitet og ligger midt i sentrum. Både Norwegian og tyske Germanwings flyr deg direkte til Hamburg fra Norge. Bestill fly og hotell i god tid i forveien, så sikrer du deg billige flybilletter.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider
Innsjøer
Turiststeder
Attraksjoner
Forretningsreise
Historiske steder
Institusjoner
Steder å handle
Sport
Steder
Transport
Underholdning