Hotell i Berlin

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Berlin

Hotell i Berlin
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell2886 hotell, priser fra kun 68 kr!

Billigste og beste hotell i Berlin

Den tyske hovedstaden Berlin er en svært innholds- og historierik by som alle bør besøke en gang i løpet av livet. Den gigantiske byen har en omfattende historie, der minnene om Berlin-murens fall på slutten av 80-tallet står sterkest. I dag er Berlin en av de største turistbyene i Europa, og hotell finnes over hele Berlin – både billige hotell og noe dyrere luksushoteller. Mens luksushotellene ligger over hele byen, så kan man bo billig rundt Alexanderplatz. Vil du bo roligere utenfor den verste sentrumsstøyen, så er Grunwald-området midt i blinken. Ellers anbefaler vi at man sammenligner kvalitet og pris på hotell før man bestiller gjennom søkemotoren øverst på nettsiden. Gjennom søkefunksjonen øverst på nettsiden kan du sammenligne priser og enkelt finne de beste og billigste hotellene i Berlin. I motsetning til i mange andre byer så holder prisene på hotell i Berlin seg stabil året rundt. Men det skjer titt og ofte mye i byen, slik at man alltid bør bestille hotell i god tid for å unngå at man ikke får hotellrom i det hele tatt. Bruk kartet i søkemotoren for å se hvor hotellet ligger i forhold til attraksjoner og severdigheter i Berlin. Husk at Berlin er en stor by, slik at man bør bestille hotell i nærheten av der man ønsker å ferdes mest.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Berlin

 

 

 

Ting å gjøre i Berlin

Byen har såpass mange attraksjoner at man ikke vil klare å oppleve alt på en langhelg. Blant de mest kjente turistattraksjonene, så har man triumfbuen Brandenburger Tor, slottet Schloss Charlottenburg, Dyreparken i Berlin og den historiske viktige Reichstag-bygningen. I Berlin kryr det også av museer, med utstillinger fra både gammel og moderne historie. Taxi er forholdsvis billig i Berlin, og man kan spare penger på å velge et hotell utenfor byen og benytte seg av kollektivtransport når man skal på sightseeing.

Utesteder og restauranter i Berlin

Selv om tysk mat ikke har noen stor status ute i den store verden, så finnes det et godt utvalg av restauranter i Berlin fra alle verdens kjøkken. Velg og vrak mellom fast food-kjeder eller gourmetrestauranter, som finnes nærmest på alle kanter av byen. Sistnevnte ligger som regel i tilknytning til et hotell. Obligatorisk er det også å spise en eller annen form for pølse når man er i Berlin, for eksempel bratwurst eller currywurst.

Utelivet er også upåklagelig i Berlin. Tysk øl er verdenskjent, og et besøk på en bar i Berlin er obligatorisk. Badfish Bar er den høyest rangerte i byen ifølge TripAdvisor.

Shopping i Berlin

Berlin er et utmerket valg for shopping. Kjøpesentre finnes i hopetall, og det finnes midt et kjøpesenter i hver bydel. For turister så er det gatene Friedrichsstrafe og Schöneberg som er de mest aktuelle for shopping. Vil man besøke et tysk marked så er det stort sett på lørdager at disse avholdes, og da primært på plassen som heter Tiergarten.

Fakta om Berlin

Berlin er med sine knappe 3,5 millioner innbyggere ikke bare den desidert største byen i Tyskland, men også den nest største i Europa. Byen har en lang og innholdsrik historie, som stammer helt tilbake til 1200-tallet. Best kjent er nok splittelsen av Berlin, som etter andre verdenskrig varte helt til øst og vest ble gjenforent i 1990. Både Norwegian og SAS har daglige direkteflygninger til Berlin fra Norge.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider