Hotell i Istanbul

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Istanbul

Hotell i Istanbul
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell5454 hotell, priser fra kun 21 kr!

Billigste og beste hotell i Istanbul

Den tyrkiske hovedstaden Istanbul er en livlig, spesiell og meget folkerik storby som er et av de mest spennende reisemålene for den som har lyst på en innholdsrik ferie. Når det gjelder hotell i Istanbul så er det viktig å tenke på beliggenheten til hotellet, ettersom dette er en gigantby spredt over svært store arealer. De fleste turister vil oppholde seg mye i Sultanahmet-delen av byen, slik at vi anbefaler å bestille hotell her. Istanbul har mange luksuriøse hotell med 4 eller 5 stjerner, men også mange flotte 3-stjerners hotell som er både billige og byr på god service samtidig. Ved å bruke vår søkemotor kan du enkelt sammenligne hotell og finne de beste og billigste hotellene i Istanbul. Fyll inn ønsket reisedato i den grønne boksen øverst på siden, og du vil få en fyldig oversikt over hotell med ledige hotellrom på ønsket reisetidspunkt. Istanbul er en by med svært mange hotell i varierte prisklasser, men ettersom prisnivået generelt er billig så anbefaler vi at man sjekker inn på et 4- eller 5-stjerners hotell i sentrum av Istanbul. Til Istanbul kan man reise året rundt, men temperaturene er på det mest behagelige i perioden juni til august – og da er etterspørselen etter hotell som størst.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Istanbul

 

 

 

Ting å gjøre i Istanbul

Istanbul er en spennende og travel by, der mange av severdighetene er en del av byens innholdsrike historie. Ting man vil få med seg når man er i Istanbul er katedralen Aya Sofia, Den blå moské, Topkapipalasset og det historiske markedet «Grand Bazaar» som strekker seg over hele 58 forskjellige gater. Andre ting som anbefales er et tradisjonelt tyrkisk bad. Bruk det interaktive kartet i søkemotoren for å finne hotell i nærheten av disse severdighetene.

Utesteder og restauranter i Istanbul

Det tyrkiske kjøkken er kjent over hele verden – også i store deler av Norge. Hvem har vel ikke smakt en kebab? Dette bør man definitivt gjøre i Istanbul, men det finnes naturligvis mange flottere restauranter her også. Vil man spise eksklusivt så bør man sjekke ut en restaurant som hører til et flottere hotell. Utelivet i Istanbul er veldig variert, med alt fra typiske tyrkiske utesteder der du røyker vannpipe og ser på mageshow, til mer trendy nattklubber og diskoteker. Sistnevnte finner man mest av i Beyoglu og Bosporos.

Shopping i Istanbul

Shopping i Istanbul er litt av en opplevelse. For det første så er prisnivået svært hyggelig, samtidig som det nevnte markedet Grand Bazaar byr på svært mye spennende. Kvaliteten er dog veldig varierende, så hvis man vil kjøpe eksklusive klær med et vestlig preg, så er det shopping i bydelen Beyoglu som gjelder.

Fakta om Istanbul

I Istanbul bor det over 14 millioner mennesker, i det som er en av verdens største byer. Allikevel vil man som turist møte på gjestfrie tyrkere på nærmest hvert eneste hjørne, som bidrar til en spennende og eksotisk ferie. I Istanbul er det mer enn 1400 hotell, og til den drøye 3 timers lange flyturen fra Oslo kan man skaffe seg billige flybilletter fra tyrkiske flyselskap. Valutaen i Tyrkia er tyrkiske lire.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider