Hotell i Praha

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Praha

Hotell i Praha
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell5379 hotell, priser fra kun 3 kr!

Billigste og beste hotell i Praha

Praha er kanskje Europas vakreste by, og en svært populær turistby i Tsjekkia. Her kan du både spise og bo billig, samtidig som du opplever en annen kultur og historiske minner helt tilbake fra middelalderen. De fleste turister som besøker Praha vil oppholde seg i «gamlebyen», der de fleste attraksjoner og severdigheter ligger. Det er også mange flotte hotell i gamlebyen, der man kan bo på et 5-stjerners luksushotell svært billig. Man kan også bo i den nye bydelen, der prisnivået faktisk er noe lavere enn i gamlebyen, men hotell i gamlebyen vil nok uansett være førstevalget for de fleste nordmenn. Hver eneste dag innhenter vi priser og informasjon om hotell i Praha. Gjennom vår søkemotor øverst på nettsiden kan du sammenligne priser på hotell og overnatting, samtidig som du kan filtrere hotell etter andre kriterier. Er det avstand til severdigheter som betyr noe for deg, så kan du se både hotellet og attraksjonene på kartet. Videre så kan du også sortere etter pris dersom du er ute etter å bo billig, eller etter kvalitet og brukererfaringer. Praha besøker man aller helst om våren, sommeren eller høsten. Prisene på hotell i Praha vil oppleves som svært billige for nordmenn, og her kan man skjemme seg bort til en god pris.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Praha

 

 

 

Ting å gjøre i Praha

I Praha er det byens historie som kanskje er den største attraksjonen i seg selv. Du vil ikke gå glipp av severdigheter som Det gamle bytorget, slottet i Praha, Karlsbroen og byens mage museer. Det meste av dette ligger innenfor portene til gamlebyen, og nettopp derfor anbefaler vi at man bestiller hotell der. Du sammenligner priser på hotell og avstander til severdigheter gjennom søkemotoren øverst på nettsiden.

Utesteder og restauranter i Praha

En av fordelene med å feriere i Praha og Tsjekkia for øvrig, er at landet fortsatt har valutaen tsjekkiske koruna, og ikke euro. Det gjør at prisnivået er langt lavere enn i enkelte andre land. Mat og drikke (og naturligvis hotell) er derfor svært rimelig, selv om prisene er kunstig høye i gamlebyen. Spis derfor gjerne utenfor turistsentrum for å få et solid måltid til en god pris. Når det gjelder uteliv i Praha så er det også i eller rundt gamlebyen at man vil gå på pub, bar eller nattklubb. Blant annet så anbefales luksuriøse Hemingway Bar.

Shopping i Praha

Igjen spiller det lave prisnivået i Tsjekkia en viktig rolle. Shopping i Praha er svært morsomt, rett og slett fordi ting er så billig. Vil man handle på moderne kjøpesentre, så ligger disse utenfor sentrum av gamlebyen, og mot den nye bydelen. Centrum Cerny Most er det mest populære. I gamlebyen langs hoteller og restauranter kryr det for øvrig av suvenirbutikker og frittstående butikker.

Fakta om Praha

I Praha bor det nesten 1,3 millioner mennesker, og byen er en av de mest historierike i hele Europa. Byen har svært mange vakre og historiske bygninger, som i seg selv er blant de største turistattraksjonene i byen. Med en flytid på knappe to timer er Praha en populær langweekenddestinasjon for nordmenn. Både Norwegian, SAS og tsjekkiske CSA flyr deg direkte til Praha fra Norge – og flybilletter er gjerne billig hit.