Rabatter & tilbud på hotell

Sammenlign alle hotellnettsider

Rabatter & tilbud på hotell

Reise - tilbud reise

 

Hvert år bruker den gjennomsnittlige nordmann flere tusen kroner på hotell og flyreiser. Vi har tatt en nærmere titt på hvordan man ved enkle grep kan spare mye penger. Det er nemlig slik at det finnes mange tilbud og rabatter som kan gjøre neste ferie både billigere og bedre. Når du først er klar over at du kan bestille et bedre hotellrom til en lavere pris ved å «time» ferien vil du spørre deg selv om hvorfor du ikke gjorde dette tidligere.

Spar mange tusen kroner på neste ferie

Ved å være observant kan du spare mye penger ved å bestille hotell når de ulike hotell og flyselskapene har tilbud og kampanjer. Hva med å for eksempel bestille sommerferien til halv pris? Eller kanskje en weekend-tur tilnærmet gratis? Normalt har disse selskapene «faste» datoer for når prisene settes ned og opp, og tilpasses normalt etter ferier. Under har vi laget en oversikt over når det er lurt å følge med.

 

 

August – september (tilbud på fly og hotell)

Dette er måneden hvor billettsalget normalt daler. Ferien er over og de fleste er i et helt annet modus enn å bestille sin neste reise. Dette er hotell og flyselskapene fullt klar over. Nettopp derfor pleier de å sette ned prisene for å påvirke salget utover høsten. Om du har mulighet til å vente med bestillingen vil vi anbefale å kjøpe billetter fra midten av august og ut september. Spesielt når det er snakk om å bestille tur til storbyer. Vi har flere eksempler på at det er mulig å få flyturer og hotellrom til under halv pris av det som er standardprisen.

Januar – februar (salg på reise)

I januar og februar er det ikke unormalt å se tilbud fra blant annet Norwegian, SAS, Ryanair og andre. Du skal ikke være overrasket om du ser tilbud som «fly til Barcelona for kun 59 kroner». De ulike reiseselskapene har nyttårssalg som alle andre på grunn av at antall feriebestillinger går kraftig ned etter en oppgang før jul. Det kan lønne seg å bestille sommerferien i januar og februar ettersom trykket er mindre og det finnes mange gode kampanjer og tilbud. Det kan være lurt å starte planleggingen allerede i november/ desember slik at alt er klart når billettene slippes for salg.

 


 

Utnytt tilbud og rabatter med Bestehotell.no

Uavhengig om hvilke måned vi er inne i kan du alltid finne de beste og billigste hotellene ved å bruke Bestehotell.no. Vår søkemotor bruker avanserte algoritmer for å kunne sammenligne alle hotell uansett hvor du skal reise. Vi gjør din neste ferie både bedre og billigere. Vi anbefaler å følge følgende oppskrift for å booke hotell til tilbudspris:

  1. Bestem destinasjon (by, land eller område) så tidlig som mulig, slik at du vet hvor du/ dere ønsker å reise før tilbudsperiodene nevnt over (august – september & januar – februar).
  2. Bruk den grønne søkeboksen på toppen ved å skrive inn ønsket destinasjon (by/ land).
  3. Trykk på ønsket dato for avreise. Vær obs på at prisene varierer basert på ukedag. Om mulig er det alltid anbefalt å reise på f. eks torsdag fremfor fredag for å spare penger. En tommelfingerregel er at om du reiser samtidig som alle andre går prisen opp, om du reiser til andre tider enn «alle» andre går prisene ned.
  4. Trykk på hvor mange rom dere trenger, og hvor mange personer dere er.
  5. Trykk på «søk». Bestehotell.no vil så gjøre et grundig søk av  alle hotellnettsider og hotell i den ønskede byen/ landet. Tjenesten sorterer så resultatene etter både pris, stjerner, brukeranmeldelser og ulike andre faktorer. Vi anbefaler å sortere på pris som utgangspunkt.
  6. Ved å klikke på hotellet får du oversikt over prisene til de ulike nettsidene (enten det er Hotels.com, Expedia.no, Booking.com osv).
  7. Bestill så hotell der prisen er lavest.