Hotell i Stockholm

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Stockholm

Hotell i Stockholm
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell295 hotell, priser fra kun 14 kr!

Billigste og beste hotell i Stockholm

Sverige, ofte omtalt som «Söta bror» av oss nordmenn, er med sin hovedstad Stockholm et populært reisemål. Med over 1,4 millioner innbyggere er Stockholm Nordens mest folkerike by, og den svenske hovedstaden kan by på massevis av severdigheter og attraksjoner. De fleste trenger minst en langhelg på å oppleve Stockholm, og da kan vi friste med billige og anbefalte hoteller i Stockholm. Her finner du noe for enhver smak, enten du er på utkikk etter 4- eller 5-stjerners luksushoteller, vandrerhjem eller rett og slett det beste hotellet i din prisklasse. På sommerstid så er Stockholm en travel by, så kan det kan lønne seg å bestille hotell i god tid i forkant av reisen!
Stockholm tar imot flere hundretusener av turister hvert eneste år, og det er i sommerhalvåret at de fleste ankommer byen. Selv om det kryr av hoteller i Stockholm, så anbefaler vi at man finner seg et hotell i god tid i forveien. Bruk den grønne boksen på toppen av siden for å sammenligne hoteller, slik at du enkelt kan finne det beste hotellet for deg. Du kan sortere resultatene etter brukeranmeldelser, stjerner, pris og så videre – eller om du ønsker fasiliteter som «all inclusive». Kanskje ønsker du deg bare et billig hotell av typen 2-stjerners, eller så er beliggenhet det viktigste. Søkefunksjonen vår gjør det enkelt å finne det beste hotellet for deg.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Stockholm

 

 

 

Ting å gjøre i Stockholm

Stockholm har mange severdigheter og attraksjoner for den historiskeelskende. Blant annet anbefaler vi en tur til Vasa Museum, som er den best rangerte turistattraksjonen i Stockholm på nettstedet TripAdvisor. Utover dette er kjente attraksjoner i Stockholm Djurgården, Katedralen i Stockholm og Det kongelige slott – der kronjuvelene til Sverige befinner seg. Den mest populære turistgaten er Gamla Stan, som var sentrum i gamledager. Det finnes mange billige hoteller i nærheten av Gamla Stan, som for øvrig er midt i sentrum av Stockholm.

Utesteder og restauranter i Stockholm

Stockholm har alt når det kommer til en vellykket kveld på byen – utesteder, nattklubber, pub, diskoteker og så videre. De mest populære utestedene tar gjerne inngangsbillett (200 kroner eller tilsvarende). De fleste utestedene i Stockholm ligger rundt hovedgaten i sentrum, og Stureplan. Det kan være greit å bestille hotell i nærheten dersom man skal på en eller flere fuktige byturer. Restauranter i Stockholm finnes på hvert eneste gatehjørne – alt fra eksklusive spisesteder til amerikanske fast food-sjapper.

Shopping i Stockholm

I nærheten av Stureplan ligger det meste av butikker du kan tenke deg. For den som skal shoppe anbefaler vi å se på de beste hotellene som ligger nært Stureplan. Utover dette så er handlegatene Drotningsgatan og Biblioteksgatan to av de mest kjente i byen, og også her finnes det mange gode hoteller. Prisnivået er generelt lavere enn i Norge.

Fakta om Stockholm

Medregnet storbyområdet Stockholm, så er den svenske hovedstaden hjem for over 2,1 millioner mennesker. Byen ligger sørøst i Sverige med kystlinje ut mot Østersjøen. Svenskene markedsfører byen som hovedstaden i Skandinavia, og Stockholm er en populær turistdestinasjon for turister fra hele Europa og verden for øvrig. Sørg derfor for at du bestiller hotell i god tid!

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider