Hotell i Malmø

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Malmø

Hotell i Malmø
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell80 hotell, priser fra kun 25 kr!

Billigste og beste hotell i Malmö

Malmø er den tredje største byen i Sverige, og med sin beliggenhet i det «varme Sørlandet» av landet er det et godt valg for din neste sommerferie. Med sin nærhet til den danske hovedstaden København (20 minutter med tog) kan man oppleve mye når man først er i Malmø. De fleste hotell i byen ligger i sentrum, i nærheten av sentralbanestasjonen. Standarden på de fleste hotell i Malmø er god, og velkjente kjeder som Scandic og Grand Hotell er begge representert. Prisnivået på hotellrom er tilsvarende norske priser, men bestiller man hotell i god så kan man få både sentralt og billig hotell. Vi sammenligner hotellpriser og hjelper deg med å finne det beste og billigste hotellet til enhver tid. Søkefunksjonen øverst på nettsiden krever bare at du fyller inn avreisedato, og du vil automatisk få opp en resultatliste med tilgjengelige hotell i Malmø. Resultatene kan du selv sortere etter brukeranmeldelser, kvalitet eller pris på hotellet. Det er naturligvis størst trykk mot hotellene i Malmø på sommerstid, og derfor er det viktig å bestille hotell i god tid i forkant av reisen slik at man sikrer seg ledig rom.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Malmö

 

 

 

Ting å gjøre i Malmø

Malmø er en flott sommerby med flere severdigheter. Ting man vil få med seg i Malmø er de historiske bygningene St. Petri-kirken og Malmøhus Slott. Andre moderne byggverk som man heller ikke bør gå glipp av er Turning Torso, og Øresundbroen. Malmø er også en bra by å bade i, med mange flotte sandstrender like utenfor bykjernen. Vi anbefaler også en tur over til den danske hovedstaden København, der man kanskje tar en natt på hotell.

Utesteder og restauranter i Malmø

Malmø er nok ikke den største festbyen i Sverige, men i det travle området Lilla Torg ligger det meste man trenger. Her ligger restaurantene, barene og pubene på rekke og rad. Når kvelden begynner å bli sen, så er det nattklubbene på Stortorget som gjelder. Bestill derfor gjerne hotell i nærheten av folkelivet (bruk kartet i søkemotoren for å se beliggenhet i forhold til hotell). En av de mest populære nattklubbene i Malmø heter Étage.

Shopping i Malmø

Malmø er en flott by for shoppere, med hele fem forskjellige kjøpesentre. Disse ligger spredt over hele sentrum, og er enkle å finne. Ellers er det 1500-tallsmarkedet på Lilla Torg som gjelder, samtidig som bydelen Davidhall er stedet du vil være dersom du vil føle deg trendy og moteriktig. Generelt så er prisene noe lavere i Malmø enn i Norge, men forskjellen er ikke veldig stor.

Fakta om Malmø

I Malmø bor det i overkant av 300 000 innbyggere, og med over 200 hotell er Malmø klar til å ta imot deg som turist. Den enkleste måten å komme seg til Malmø på, er ved å ta fly direkte til København for å deretter ta den 20 minutter lange kjøreturen over Øresundbroen til Malmø. Både Norwegian og SAS flyr deg dit fra Oslo, og på Momondo.com kan du sammenligne priser på flybillett.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider