Hotell i Gøteborg

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Gøteborg

Hotell i Gøteborg
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell173 hotell, priser fra kun 33 kr!

Billigste og beste hotell i Gøteborg

Gjennom søkefunksjonen øverst på nettsiden her (den grønne boksen) kan du sammenligne og finne de billigste hotellene i Gøteborg. Alt du behøver å gjøre er å fylle inn datoer for oppholdet ditt, og du får automatisk opp en fyldig resultatliste der du selv kan sortere hotellene etter ønskete kriterier. Som turist i Gøteborg vil du trolig oppholde deg mesteparten av tiden utenfor hotellet, og da kan du bruke det interaktive kartet til å finne hoteller som ligger i nærheten av severdighetene. Eller så kan du sortere etter billige hotell i byen – det er opp til deg. Klimaet i Gøteborg er typisk tilsvarende det man har i den norske hovedstaden, og beste reisetid er derfor i perioden mai til august. I denne perioden er det stort sett uproblematisk å finne et bra hotell til en god pris.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Gøteborg

 

 

 

Ting å gjøre i Gøteborg

Gøteborg er kanskje ikke kjent som den største turistmagneten i Sverige, men har allikevel mye å by på for de tilreisende. Obligatorisk er et besøk til fornøyelsesparken Liseberg, som er et gigantisk kompleks midt i sentrum av byen. Utover dette har Gøteborg mange kjente nattklubber, og dens kystnære beliggenhet byr på mange opplevelser til sjøs. Andre ting som kan være verdt å få med seg er det naturvitenskaplige museet Universeum, eller den grønne og frodige botaniske hagen. Sammenlign hoteller og finn beste hotell gjennom søkefunksjonen øverst på siden. Husk å bestille hotell i god tid!

Utesteder og restauranter i Gøteborg

Gøteborg er en fullverdig underholdningsby, og man vil aldri gå tørst eller sulten her. I sentrumsområdet kryr det av utesteder og barer, og i helgene er Gøteborg kanskje Sveriges beste party-by. Også dette er grunnen til at de beste hotellene i Gøteborg ligger i sentrum. Når det kommer til festing bør man være tidlig på byen i helgene, ettersom utestedene raskt fylles opp.

Shopping i Gøteborg

Du kan bo billig i Gøteborg, men handlingen er ikke nødvendigvis like billig. I skrivende stund er den norske kronen forholdsvis svak, og som en storby med mange merkebutikker er Gøteborg et shopping-eldorado for de med tykk lommebok. Bor du på hotell i sentrum av Gøteborg, så vil du ikke ha noen problemer med å finne kjøpesentre og butikker.

Fakta om Gøteborg

Gøteborg er den nest største i byen i Sverige og er hjem for over 900 000 innbyggere (omtrent en halv million av disse bor i sentrum). Byen ligger på sørvestkysten av Sverige og en kort kjøretur på under fire timer fra Oslo. Den mest kjente turistattraksjonen i byen er fornøyelsesparken Liseberg, men også skyskraperne Gothia Towers har tiltrukket seg mye oppmerksomhet de seneste årene.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider