Hotell i London

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i London

Hotell i London
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell15925 hotell, priser fra kun 93 kr!


Billigste og beste hotell i London

London er blant verdens mest populære reisemål, og spesielt populært blant nordmenn. Noe av grunnen til dette er nok de mange severdighetene, kulturen og den korte reiseveien. En perfekt by å dra til for en lang-weekend. Bestill billigste og beste hotell i London ved å bruke søkefunksjonen på toppen. Når du trykker på søk sammenligner vi alle tilgjengelig hotell i London, basert på dine preferanser. Enten du vil bestille et fem stjerners hotell eller et billig hostel har vi full oversikt og gir deg de beste tipsene. Du få en fyldig resultatliste hvor du kan sortere på blant annet hotellets kvalitet, og ikke minst prisen. Det finnes mange populære områder i London. Vi anbefaler å velge et området i nærheten av det du ønsker å se. London er en stor by og ved å ha et sentralt hotell vil du spare både tid og penger. Les mer om London her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i London

 

 

Ting å gjøre i London

London Eye, British Museum, Westmister Abbey,Hyde Park, Tower Of London, Madame Tussauds, National Gallery, Natural History Museum, Tate Modern, Victoria And Albert Museum, Tower of London, Royal Museum Greenwich. Finn billigste og beste hotell i nærheten av alle disse severdighetene ved å bruke søkeboksen på toppen.

Er du på utkikk etter gode musikaler anbefaler vi The Lion King, Phantom Of The Opera, Wicked, Mamma Mia, Thriller, Billy Elliot, Les Misérables, the book Of Mormon, The Commitments og Charlie And The Choclat Factory.

Utesteder & restauranter i London

London har en rekke ulike restauranter og utesteder verdt å besøke. Som i mange andre storbyer er det verdt å merke seg at det ikke alltid er like lett å komme inn som turist. Vi anbefaler derfor å booke bord/ inngang i forkant av reisen, slik at dere ikke risikerer å bli stoppet i døren. Bruk kartet på høyreside for å finne de beste utestedene. Vil du spare tid og penger anbefaler vi å bestille et hotell sentralt i London slik at dere slipper å ta taxi over alt.

Shopping i London

Vi har laget en liste over favorittstedene som det er verdt å bruke tid på. Oxford Street er hjertet av shopping i London. Med over 200 ulike butikker anbefaler vi å starte her. Regent Street, Jermyn Street, Bond Street and Mayfair, Westfield, Carnaby Street, Covent Garden, Kings Road, Knightsbridge, Savile Row, Notting Hill, Canary Wharf, Boxpark er alle anbefalte steder. Vi anbefaler en titt på denne filmen for å få full oversikt:

Fakta om London

London ligger i landet England. Valuta i bruk er pund, som er den offisielle betalingsformen for hele Storbritannia. Visste du at det er over 17.000 konserter og over 250 ulike festivaler i London hvert eneste år? London er en av verden beste byer når det kommer til kulturelle begivenheter og «happenings». Enten det er midt i uken, eller lørdags kveld venter en rekke ulike tilbud. London har mange ulike hotell, fra de tradisjonsrike og luksuriøse til de rimelige familiealternativene har du alltid gode alternativ. Reiser du alene vil vi anbefale et av de ulike hostellene som gir deg overnatting for en ekstremt lav pris.

Bestill hotell i London

Spar penger og unn deg et fint hotell ved å bestille gjennom BesteHotell.no. I London er det fullt mulig å bo billig så lenge du bruker litt tid på å finne det rette hotellet. Skal du unne deg en luksuriøs langweekend kan vi anbefale The May Fair Hotel. Er du ute etter å spare penger på hotellet vil vi anbefale Hostel Ordnance (vær oppmerksom på at dette hotellet ikke anbefales for familier).

 

FlyplasserOmråderSeverdigheterReiseguider
Det kan ofte lønne seg å overnatte i nærheten av flyplassen. Spesielt om du har en tidlig avgang, alternativt ankommer London sent på natten. Heathrow er den største flyplassen og ligger 22,6 km utenfor London sentrum.

London er en stor by og det er i mange tilfeller vanskelig å vite hvilket området man burde velge under hotellbestillingen. Vi sier ofte at dette kommer an på turens formål. Skal dere se på tennis vil vi anbefale et hotell i nærheten av Wembley stadion. Skal dere se Londons obligatoriske severdigheter anbefaler vi nesten alltid å bestille på et hotell med en sentral beliggenhet.