Hotell i Liverpool

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Liverpool

Hotell i Liverpool
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell656 hotell, priser fra kun 116 kr!

Billigste og beste hotell i Liverpool

Den historiske fiskerlandsbyen Liverpool har de siste tiårene vokst frem som en moderne storby, og det er nok en by mange nordmenn har et spesielt forhold til takket være dens populære fotballag. Mange nordmenn som reiser til Liverpool gjør det nemlig av en enkelt grunn – nemlig at de skal se favorittlaget sitt spille på Anfield Road. Følgelig har Liverpool blitt en stor turistby, med mange flotte hotell. Svært mange av disse hotellene ligger veldig nært stadion, men det er også mange hotell midt i sentrum av byen. Generelt så er standarden på hotell i Liverpool bra, selv om det skal litt til å finne et billig hotell i sentrum. Vi innhenter priser og sammenligner hotell i Liverpool døgnet rundt. Det gjør at du kan søke på hotell gjennom vår søkemotor, og sortere resultatene etter brukeranmeldelser, kvalitet på hotellet, pris for ulike hotellrom og så videre. Deretter kan du selv tilpasse hotellrommet etter dine behov, om du vil ha en seng eller to senger, og så videre. De fleste hotell i Liverpool har 3 stjerner eller mer, men utenfor sentrum kan man finne et billig hotell. Men for kortest mulig avstand til severdighetene anbefaler vi å se etter beste hotell midt i sentrum. Generelt så er pågangen til hotell i Liverpool størst de helgene fotballaget har hjemmekamp.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Liverpool

 

 

 

Ting å gjøre i Liverpool

Vi trenger kanskje ikke nevne at Anfield Road er en arena man vil besøke når man er i Liverpool? Eller kanskje holder man med Liverpools andre fotballag – Everton FC – som spiller sine hjemmekamper på Goodison Park. Vil man oppleve andre ting enn fotball så er Liverpool berømt for bandet The Beatles, og byen har eget museum for rockegutta. Utover dette bør man også få med seg både Anglican og Metropolitan Cathedral. Bruk kartet i søkemotoren for å finne hotell i nærheten av severdighetene.

Utesteder og restauranter i Liverpool

Festing og fotball hører gjerne sammen i Liverpool, og da er det distriktet Mathew Street med alle sine barer som gjelder. Her er det som regel svært travelt og folksomt i helgene, slik at Albert Dock kan være et bedre alternativ dersom man bare vil ta en tur på pub eller vil dra på nattklubb. Av restauranter i Liverpool så vil man møte på svært mange kinesiske, men generelt så ligger det restauranter over hele byen med mat fra alle verdens kanter.

Shopping i Liverpool

Shopping i Liverpool er langt rimeligere (og mindre travelt) enn i hovedstaden London, selv om prisene ikke kan måle seg med byene i Øst-Europa. Utvalget er dog godt, og det er gågatene Church Street/Lord Street som gjelder. Her finner man mange frittstående motebutikker, men også byens største kjøpesenter.

Fakta om Liverpool

Liverpool er en kystby i det nordvestlige England med over 450 000 innbyggere. Byen er spesielt kjent for sitt fotballag Liverpool FC, som har svært mange norske tilhengere. Du kan derfor få en billig pakkereise med fly og hotell (pluss kampbillett) hos norske turoperatører. Dersom du skal besøke Liverpool i en helg der det spilles hjemmekamp, uavhengig av om du er fotballinteressert eller ikke, så må du bestille hotell i god tid i forveien!

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider