Hotell i Mallorca (Palma de Mallorca)

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Mallorca (Palma de Mallorca)

Hotell i Mallorca
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell1113 hotell, priser fra kun 182 kr!

Billigste og beste hotell i Palma de Mallorca

Mallorca er en av de fremste charterdestinasjonene for skandinaver og europeere for øvrig, noe den spanske øya har vært siden tidlig på 50-tallet. Hit reiser man dersom man vil slikke sol på stranden, bade i det varme Middelhavet eller feste til solen stor opp. På Mallorca kryr det av turistvennlige hotell i alle prisklasser. Uansett hvor på øya man ønsker å bosette seg, så finnes det hotell som er tilpasset både barnefamilier og festlystne ungdommer. På nordsiden av øya ligger den familievennlige strandbyen Alcudia, mens de mer livlige turistene som oftest sjekker inn på hotell i Magaluf, som ligger like utenfor hovedstaden Palma. Sammenlign priser på hotell gjennom søkemotoren øverst på nettstedet! Hotell finnes det nok av på Mallorca, som en førsteklasses turistøy som har vokst frem over 70 år. Uansett hvor på Mallorca man ønsker å bo, så vil prisene på hotell være høyere i perioden juni til august (høysesongen). I Magaluf finnes det svært mange hoteller av enklere eller standard tilsvarende 3-stjerners hotell, men også enkelte luksushoteller. I barnevennlige Alcudia er prisene gjerne noe lavere og samtidig standarden på hotellrommene bedre. Bruk kartet i søkemotoren for å se hvor hotellet ligger i forhold til steder og severdigheter på Mallorca, men du sammenligner hotell og priser basert på dine egne preferanser.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Palma de Mallorca

 

 

 

Ting å gjøre på Mallorca

Mallorca er for mange selve svaret på en charterferie, og derfor er ting som paraplydrinker, plasking i bassenget og bananbåt langs strandkanten en stor del av ferien. Utover dette bør man oppleve det autentiske Mallorca, der mange av severdighetene ligger i storbyen Palma. Blant annet vil du ikke gå glipp av den majestetiske Le Seu-katedralen i hovedstaden. Andre ting som kan anbefales er badeland like utenfor Magaluf, fottur i høyden midt på øya og en tur innom Palma Aquarium. Vi anbefaler hotell på vestsiden av øya dersom man skal røre mye på seg.

Utesteder og restauranter på Mallorca

Som en typisk turistdestinasjon så har Mallorca svært mange turistvennlige restauranter, med menyer som er basert på det nordmenn og europeere for øvrig spiser mest. Du finner også egne restauranter med for eksempel kinesisk og italiensk mat i alle byene på Mallorca, men også fersk sjømat er populært. Når det gjelder uteliv så er Magaluf den desidert beste byen å feste i. Her ligger puber, barer, nattklubber og diskoteker på rekke og rad i en flere kilometer lang partygate. Anbefalte utesteder for norske ungdom er «Grabbarne Grus» og «Den norske viking».

Shopping på Mallorca

De færreste reiser til Mallorca med formål om å shoppe, men skal man gjøre det så er hovedstaden Palma det absolutt beste alternativet. Her finner du moderne butikker og store kjøpesentre, der flere velkjente kjeder er representert. Derfor anbefales hotell i Palma eller i Magaluf dersom man vil bo litt utenfor storbyen.

Fakta om Mallorca

På den spanske øya Mallorca bor det nesten 900 000 mennesker, der omtrent halvparten er bosatt i hovedstaden Palma. Siden 1950-tallet har turistene strømmet til, og i dag tar Mallorca imot over 20 millioner turister årlig. Prisnivået på Mallorca har derfor steget jevnt med årene, og selv om både mat og drikke vil oppleves som billig for nordmenn, så er det fortsatt dyrere å feriere på Mallorca enn på enkelte andre charterdestinasjoner i Europa.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider