Hotell i Madrid

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Madrid

Hotell i Madrid
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell4425 hotell, priser fra kun 90 kr!

Billigste og beste hotell i Madrid

Den spanske hovedstaden Madrid er en eksotisk storby som elsker å by på seg selv, og en by man bør legge den neste ferien til dersom man vil kombinere sol og varme med storbyferie. De fleste forventer nok en ferie bestående av sandstrender og solsenger, men med en beliggenhet så sentralt i Spania som overhodet mulig og samtidig over 600 meter høyere enn havet, så er Madrid en helt unik hovedstad. Men som turist er det mye annet å oppleve i Madrid – der vi anbefaler hotell i sentrum. Madrid har svært mange hotell, og vi anbefaler en så sentral beliggenhet som mulig slik at man bor i nærheten av severdighetene. Madrid har massevis av flottere luksushotell, men også enklere hotell der man kan betale under 500 kroner/natten. Vi hjelper deg med å finne det billigste og beste hotellet i Madrid. Bruk søkemotoren øverst på nettsiden, der du bare behøver å fylle inn ønsket reisedato før du får opp ledige hotellrom i Madrid. Du kan sortere resultatene etter kriterier som brukeranmeldelser, pris, anbefalte hotell og så videre. Madrid har sesongbaserte priser på hotell, der man i perioden mai til august vil ende opp med å betale mest for hotellrom. Det er også i disse månedene at temperaturene i byen er på sitt høyeste – så sørg for all del at hotellet har klimaanlegg!

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Madrid

 

 

 

Ting å gjøre i Madrid

Selv om Madrid ikke byr på strandsoling og havbading, så er det mye spennende å se i den spanske hovedstaden. Blant byens mest populære severdigheter anbefaler vi at man får med seg Det kongelige slottet, katedralen La Almudena, Pradomuseet, Plaza Mayor og Retiroparken i Madrid. Kanskje blir det også tid til en fotballkamp på ærverdige Santiago Bernabeu, der Real Madrid og Martin Ødegaard har sin hjemmebane? Bruk det interaktive kartet for å se hvor hotellene ligger i forhold til severdighetene.

Utesteder og restauranter i Madrid

De fleste hotell i Madrid har frokost inkludert, og man spiser gjerne middag på hotellrestauranten dersom man bor på et 4- eller 5-stjerners hotell. Generelt så kryr det av lekre og dyre restauranter i Madrid, men det finnes også enklere spisesteder med rimeligere servering. Utelivet i byen er, ikke overraskende, svært bra. Barene, pubene og nattklubbene ligger over hele byen, men primært i bydelen Plaza Santa Ana har mange utesteder samlet seg.

Shopping i Madrid

At det er gode muligheter for shopping i Madrid kommer nok heller ikke som en overraskelse. Her kan man kjøpe kvalitetsprodukter til priser som er langt lavere enn i Norge, og vi anbefaler at man ser etter «Outlet»-butikker hvis man vil gjøre et kupp. Kjøpesentre finner man over hele byen, og den spanske kjeden El Corte Inglés er naturligvis representert i hovedstaden.

Fakta om Madrid

I Madrid bor det over 3,3 millioner spanjoler, i det som er Spanias hovedstad. Byen har en lang og innholdsrik historie, og et rikt kulturliv, som tiltrekker seg flere millioner turister årlig. Ifølge Hotels.com finnes det over 700 hotell i Madrid, slik at det sjeldent ikke er ledig hotellrom. Prisnivået i Madrid er generelt tilsvarende andre europeiske hovedsteder, men fortsatt mye billigere enn norske priser.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider