Hotell i Lanzarote

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Lanzarote

Hotell i Lanzarote
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell3 hotell, priser fra kun 746 kr!

Billigste og beste hotell i Lanzarote

Lanzarote er en av de syv Kanariøyene, og med sin sydlige beliggenhet og varme klima er det et utmerket reisemål for din neste ferie. De mest populære byene å feriere i på Lanzarote er i Puerto del Carmen på østsiden av øya, og i Playa Blanca på sørkysten. Det er i disse byene at de fleste hotell på Lanzarote ligger. De fleste hotell på Lanzarote er 3- eller 4-stjerners hotell, som kan betegnes som typiske turistklassehotell. Bestiller man pakkereise med fly og hotell kan man regne med et flott opphold på en av de vakreste Kanariøyene. Sammenlign hotell og finn billige hotell gjennom søkemotoren øverst på nettsiden! Enten avstand til stranden eller laveste pris er det viktigste for deg, så kan du finne et beste hotell gjennom vår søkemotor. Skriv inn ønsket reisedato, og du vil få en fyldig resultatliste der du kan sortere hotell etter brukeranmeldelser, kvalitet, pris og så videre. Mange hotell på Lanzarote er All inclusive, og det behøver heller ikke koste skjorta. Bestiller du hotell i god tid (høysesongen er fra april til oktober, men Lanzarote kan man besøke året rundt) så sikrer du deg et billig hotell med høy standard. Restplass kan også være et alternativ for å spare penger på både hotell og fly.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Lanzarote

 

 

 

Ting å gjøre i Lanzarote

De primære aktivitetene på ferieøya Lanzarote er solslikking på de nydelige sandstrendene, plasking i bassenget og kanskje god mat og drikke på kveldstid. Men man bør også ta seg tid til å oppleve det autentiske på øya, inkludert det omfattende jordbruket, fiskelandsbyene på vestkysten og de spennende grottene nord på øya. Bruk kartet i søkemotoren for å finne hotell i nærheten av severdigheter på Lanzarote.

Utesteder og restauranter på Lanzarote

Skal man feste i Syden så er Lanzarote et godt alternativ, med mange barer og utesteder i Puerto del Carmen. De fleste av disse ligger i Avenida de Las Playas. Skal man spise eksklusivt og godt på Lanzarote, så er det området Marina Rubicon som gjelder. Her ligger byens flotteste restauranter, sammen med noen råflotte hotell. Utover dette så bærer mange av restaurantene i Lanzarote et typisk «turistpreg».

Shopping på Lanzarote

Som ved de øvrige Kanariøyene så er ikke Lanzarote noen optimal shoppingdestinasjon. Mye av det som selges er typiske strandsuvenirer og den slags, men i handlegaten Calle Leon y Castilla i hovedstaden Arrecife finnes det mange flotte motebutikker. Også i Puerto del Carmen eller i Playa Blanca vil man finne enkelte kjøpesentre. Primært så vil det alltid være butikker i nærheten av hotellene der turister bor.

Fakta om Lanzarote

Lanzarote er en øy like utenfor kysten av Afrika, som er under spansk kontroll. Det bor omtrent 140 000 fastboende på øya, som siden 60-tallet har vært en stor destinasjon for charterturister. Lanzarote har et varmt klima året rundt, med det mest behagelige været på øst- og sørsiden av Lanzarote. Generelt så er prisnivået en god del lavere enn i Norge, både på hotell, shopping og bespisning.