Hotell i Barcelona

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Barcelona

Hotell i Barcelona
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell6406 hotell, priser fra kun 78 kr!

Billigste og beste hotell i Barcelona

Barcelona er et populært reisemål både om sommeren og på vinteren, enten det er snakk om en langferie eller weekend-tur. Byen er et smeltepunkt for både kultur og forretning, og er kjent for sin rike historiske arv. Når du først har besøkt byen er sjansen stor får at du vil tilbake. Vårt beste reisetips er å ta med gode joggesko, for denne byen ser du best til fots. Finn billigste og beste hotell i Barcelona ved å bruke den grønne søkeboksen på toppen. Når du har valgt reisedato vil vi automatisk finne det best egnede hotellet for deg og ditt reisefølge. Vi sammenligner og finner de billigste og beste hotellene i hele Barcelona. Du vil få en fyldig resultatliste hvor du kan sortere på blant annet hotellets kvalitet, og ikke minst prisen. Byen er veldig stor og vi anbefaler å velge et hotell som ligger i nærheten av attraksjonene du ønsker å se. Under finner du noen av våre anbefalte hotell for din neste Barcelona-reise. Les mer om Barcelona her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Barcelona

 

 

Ting å gjøre i Barcelona

Vi anbefaler vi å besøke La Sagrada Familia, gamlebyen Barrio Gotico, Camp Nou Stadium, Park Guell by Gaudi og Tibidabo Hill. Utenom dette finner du mange fine steder langs stranden, såvel som oppe i fjellene bak byen som er godt egnet for dagsturer. Sammenlign og finn hotell i Barcelona ved å bruke søkefunksjonen på toppen.

Utesteder & restauranter i Barcelona 

I Barcelona finner du mat fra alle verdenshjørner. Utestedene er ofte sesong-variert. På sommeren anbefaler vi å ta en tur på et av stedene langs strandpromenaden, mens på vinteren er det ofte mer som skjer midt inne sentrum. Lokale beboere regner høysesongen til å være fra mai til slutten av oktober, noe som vi også er enig i. Så om du har planer om å reise til Barcelona for å feste kan vi anbefale denne tidsperioden. Men ikke missforstå, Barcelona er en fantastisk by også på vinteren, men vær beredt på at det er roligere i gatene.

Shopping i Barcelona

Vi har laget en liste over favorittstedene som det er verdt å bruke tid på. Las Ramblas er hovedgaten med en rekke ulike butikker. Noen av Barcelonas beste hotell ligger like ved Las Ramblas, vi anbefaler å ta en nærmere titt på disse.

Fakta om Barcelona

Barcelona ligger i landet Spania. Valuta i bruk er Euro, som er den offisielle betalingsformen for hele Spania. Visste du at det ikke fantes strand i Barcelona før 1992? Byens kystlinje var fylt opp av lokal industri. Det var først når byen bestemte seg for å arrangere OL at stranden ble utviklet.

Bestill hotell i Barcelona

Det er ikke noe problem å feriere i Barcelona for en billig penge. Dette er byen som både har luksushotell som W hotel Barcelona og billigere hotell som f. eks Salles Hotel CiutatDel Prat Llobregat. Det er med andre ord fullt mulig å bo billig i Barcelona om du tar deg tid til å sammenligne og finne hotell med tilbud. På den måten er det mulig å reise billig og bruke pengene på det som faktisk betyr noe – opplevelsene. Spar penger på hotell og opplev det beste av hva Barcelona har å tilby!
 

FlyplasserOmråderSeverdigheterReiseguider
Barcelona er en travel by, og om du skal på forretningsreise eller bare en svipptur innom, kan det være smart å velge et hotell i nærheten av flyplassen. Under finner du en oversikt over hotell i nærheten av Barcelonas internasjonale lufthavn, så vel som Girona-Costa Brava.

For å gjøre hotellbestillingen så enkel som overhodet mulig har vi delt opp Barcelona i ulike underkategorier under, tilpasset ditt behov. Det er viktig å bestille et hotell som passer ferietypen. I listen under finner du våre anbefalte steder i Barcelona. På topp finner du Barri Gotic, som er Barcelonas gamle bydel. Et fantastisk området og vår favoritt, anbefales!