Hotell i Alicante

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Alicante

Hotell i Alicante
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell1076 hotell, priser fra kun 145 kr!

Billigste og beste hotell i Alicante

Alicante er kystby på fastlandet i Spania som de siste tiårene har vært en av nordmenns favorittdestinasjoner for en ferie til Syden. Med sin kystnære beliggenhet til det varme Middelhavet er byen optimal for soltørste nordmenn, og turisme er en av hovednæringene i Alicante. Følgelig finnes det mange hotell i byen – både flotte luksushoteller og rimeligere hotell med enklere standard. De beste og flotteste hotellene i Alicante ligger langs strandpromenaden, og de fleste turister vil nok ha hotell så nærme stranden som mulig. Derfor anbefaler vi at man bestiller hotell på Alicante i god tid før reisen, med mindre man skal på chartertur eller bestille restplass hotell. Hver eneste dag innhenter vi priser og informasjon om hotell i Alicante, slik at du enklest mulig kan sammenligne hotell og finne det som passer best for ditt/deres opphold. Alicante er en forholdsvis stor by med svært mange turistvennlige hotell, men i høysesongen fra juni til august vil etterspørselen etter hotell være meget stor, og følgelig vil også prisene være høyere i denne perioden. Du må også regne med å betale mer for hotell som ligger nært strandlinjen i sentrum av Alicante. Uansett så finner du gjennom søkemotoren enkelt et hotell som passer deg, og du kan også velge å bruke det interaktive kartet som viser deg hotellets beliggenhet i forhold til severdigheter.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Alicante

 

 

 

Ting å gjøre i Alicante

De fleste besøker Alicante utelukkende for å koble av fra hverdagens stress i varme omgivelser, slik at solslikking på stranden eller plasking i bassenget er nærmest obligatoriske ting å gjøre i Alicante. Utover dette vil man også få med seg den historiske festningen Castillo de Santa Bárbara, havnepromenaden (Explanada de España), og San Nicholas-katedralen. Bruk søkemotoren øverst på nettsiden for å finne hotell i nærheten av severdighetene.

Utesteder og restauranter i Alicante

Har du vært på charterferie til en typisk destinasjon i Syden tidligere, så vet du hva du kan forvente av både restaurantbesøk og uteliv i Alicante. Her kryr det av turistvennlige spisesteder på hvert eneste gatehjørne, og de fleste hotell har egen restaurant med omfattende menyer med mat fra alle verdens kjøkkener. Alicante har også et livlig uteliv, der barene og nattklubbene holder oppe til 05:00 om morgenen. Utelivet finner du primært i gamlebyen El Barrio, og festløver bør bestille hotell i nærheten her.

Shopping i Alicante

Shopping er nok ikke hovedformålet med en reise til Alicante for de fleste, men sammenlignet med andre typiske charterdestinasjoner så har Alicante relativt god shopping-standard. Byens mest populære handlegate ligger midt i sentrum langs de to kryssende torggatene. I bydelen Avendia de Maisonnave ligger de store merkevarebutikkene, sammen med det omfattende kjøpesenteret El Corte Ingles.

Fakta om Alicante

I Alicante bor det knappe 350 000 mennesker, og byen ligger på østsiden av den spanske kystlinjen. Alicante er den raskest voksende byen i Spania, noe som først og fremst skyldes den store veksten i antall turister byen har opplevd de seneste årene. Prisnivået i Alicante er lavere enn i de fleste europeiske storbyer, uten at det vil oppleves som særdeles rimelig. Chartertur til Alicante er trolig den enkleste løsningen, men du kan spare penger på å ordne fly og hotell selv.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider