Hotell i Rio De Janeiro

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Rio De Janeiro

Hotell i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro ligger i Brasil og er en populær reise-destinasjon for soltørste og eventyrlystne nordmenn. Etter fotball-VM i 2014 har Rio de Janeiro virkelig løftet seg som en aktuell feriedestinasjon. Med solgaranti, utmerkede strender, storby-følelse og hotell i verdensklasse er dette en destinasjon for både familier, vennepar, og romantiske turer. Som andre storbyer er Rio en dyr by, noe som er verdt å merke seg før avreise. Bestill hotell og fly i god tid i forveien for å spare penger på ferieturen.

Billigste og beste hotell i Rio de Janeiro (anbefalte hotell)

Bestehotell.no hjelper deg med å finne det beste hotellet i Rio De Janeiro. Enten det er Windsor Atlantica eller Belmond Copacabana i sentrum av byen, får du full oversikt over både muligheter og priser i Rio de Janeiro via søkeboksen på toppen. Som i andre storbyer anbefaler vi å planlegge turen i forhold til bosted og reisedato. Lokasjon er viktig for å bruke minst mulig tid på reise, og mest mulig til på opplevelsene. Ved å bruke søkeboksen på toppen er det enkelt å finne det beste og billigste hotellet, uansett hvor du ønsker å bo i Rio de Janeiro. Vi anbefaler å bruke kart-funksjonen, på denne måten får du full oversikt over hvordan hotellene ligger i forhold til severdigheter, stranden og offentlig transport.

Ting å gjøre i Rio de Janeiro

Det første du må gjøre i Rio er å ta av deg skoene og traske ned på stranden. Her finner du sandstrender i verdensklasse, med byen som kulisse. Den mest kjente stranden er Copacabana, som strekker seg 4 km langs den sørlige delen av Rio de Janeiro. Vi vil også anbefale å ta en dagstur til kristustatuen som ligger på toppen av fjellet Corcovado.

Utesteder og restauranter i Rio de Janeiro

Som andre storbyer har Rio de Janeiro en rekke tilbud når det kommer til restauranter og utesteder. Vi vil anbefale restaurantene Kurt, L’Atelier du Cuisinier og Restaurante Quitéria. Når det kommer utesteder finnes det mange tilbud langs stranden, og i de største turistområdene. Om du reiser til Rio de Janeiro for å oppleve bylivet vil vi anbefale å bo langs Copacabana.

Shopping i Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er en storby, med alt hva dette innebærer i forhold til shopping-muligheter. Anbefalte shopping-steder:

  • Rua Visconde de Pirajá (Ipanema)
  • Avenida Ataulfo de Paiva (Leblon)

Merk at mange hotell har avtaler med butikker og kjøpesentere. Derfor kan det være lurt å snakke med noen i hotellresepsjonen for å utnytte potenseielle tilbud.

Fakta om Rio de Janeiro

Rio de Janeiro er Brasils hovedstad. Med totalt 6 millioner innbyggere er det den nest største byen, etter Sao Paulo, og besøkes årlig av nærmere 3 millioner turister. Byen har et varmt klima året rundt, noe som bidrar til byens status som en av de beste turistdestinasjonene i verden. Vi anbefaler nettsiden Riodejaneiro.no for mer informasjon om Rio de Janeiro.