Hotell til sommerferien

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell til sommerferien

 

Nordmenn tar i snitt 3 uker sammenhengende ferie hver sommer. Ofte tas denne i fellesferien i juli, hvorpå mange velger å reise ut av landet. Ustabilt vær har ført til at stadig flere søker til varmen i land som Frankrike, Spania, Italia, Tyrkia, Hellas og Kroatia. I de senere årene har mange også valgt å reise til land utenfor Europa, som f. eks USA, Australia og Thailand. Uansett hvor du skal reise er det smart å sammenligne hotell og få full oversikt over alternativene der du skal. Enten det er snakk om pris, lokasjon, kvalitet er det enkelt å sammneligne hotellene og spare penger. På denne måten vil du ha mer å rutte med på ferien uten å føle at du har inngått noe kompromiss når det kommer til valg av ferie-hotell.

Sol og varme

Det sies at det ikke finne dårlig vær, bare dårlig klær. Men om vi ser på været i Norge de siste årene er det lett å forstå hvorfor nordmenn foretrekker å reise til varmere strøk. Faktisk ser både flyselskapene og hotellene en enorm pågang om det er dårlig vær kontra om det er bra. For solrike og varme land anbefaler vi å bruke listen under hvor vi har satt opp en oversikt over de mest populære ferie-landene.

All Inclusive

Denne ferieformen har blitt stadig mer populær med årene, spesielt for sommerferien. Årsaken er at du forehåndsbetaler for både mat og opphold slik at du kan nyte ferien uten å bekymre deg for forbruket. Dette er ypperlig for blant annet familier og reisefølge med barn. Les mer om All Inclusive her.

Avslappende

Sommerferien skal være en tid for refleksjon og avslapping. Nettopp derfor er vi stolte av å kunne tilby en sorteringsfunksjons som lar deg finne akkurat det hotellet du ønsker. Vi vet hvor viktig et godt hotell er for ferien som helhet og for at du skal klare å slappe av.

Lav pris

Vi sammenligner priser og viser vei i jungelen av tilbud og rabatter. Vårt mål er å tilby et bedre hotell til en lavere pris. Når du skal på sommerferie er det viktig å bruke penger på de rette tingene. Hotell er viktig, men opplevelsene er desto viktigere. Nettopp derfor er vi glade for å ha mulighet til å finne de billigste hotellene til din sommerferie.

 

 

Populære ferieland

 

Frankrike - hotell
Frankrike
148565 hotell
fra
80 NOK
Frankrike - hotell
Italia- hotell
Italia
256162 hotell
fra
80 NOK
Italia- hotell
Spania - hotell
Spania
149782 hotell
fra
74 NOK
Spania - hotell
Kroatia - hotell
Kroatia
92540 hotell
fra
10 NOK
Kroatia - hotell
Tyrkia - hotell
Tyrkia
27915 hotell
fra
20 NOK
Tyrkia - hotell
Hellas - hotell
Hellas
52742 hotell
fra
74 NOK
Hellas - hotell