Søk etter hotell

Sammenlign alle hotellnettsider

Søk etter hotell

 

Det er mange fordeler ved å bruke søkemotorer for å finne hotell til neste ferie eller reise. Enten det er snakk om sommerferie, weekendtur, storbytur eller forretningsreise er det viktig å gjøre research før avreise. På den måten kan du bruke penger på det som faktisk betyr noe, selve reisen. Ved å bruke vårt hotellsøk kan du finne beste og billigste hotell uansett hvor du skal reise. Du kan bestille alt fra luksushotell til hotell med lav pris og hosteller. Om du ikke vet reisedatoen kan du benytte deg av vårt frisøk som ligger på forssiden av Bestehotell.no. Her kan du søke på destinasjoner uten å legge inn reisedato, noe som kan være nyttig om du er i planleggingsfasen.

Spar penger med hotellsøk

Ved å søke gjennom vår hotelldatabase er det mulig å spare masse penger på hotellbestillingen. Vi sammenligner nemlig mer enn 33 ulike hotellnettsider og gir deg muligheten til å hente informasjonen for å enkelt finne det beste tilbudet. Du kan søke gjennom over 700.000 ulike hotell og finne det som er best for deg og din reise. Vi lister resultater i alle norske og internasjonale byer.

Finn hotell med høy kvalitet

Er det mulig å finne hotell som er både billig og har en høy kvalitet? Ja, ved å søke med vår søkemotor vi du enkelt få listet alle tilgjengelige hotell både for lavpriskjeder og de med fokus på luksus. Vi fører alt fra Marriott, Hilton International og Intercontinental, til Prestigia. Du kan enkelt finne gode og luksuriøse hotell ved å bruke vår søkemotor.

Søk etter luksushotell

Du kan med et par klikk søke etter luksushotell i hele verden. Vi sørger for å liste opp de beste alternativene og rangere resultatene etter det du ønsker. Du kan også velge å filtrere funnene slik at du for eksempel kun ser hotell med minimum fem stjerner og en høy brukerscore (gjesteanmeldelser). Om du søker etter luksushotell kan det være smart å også lese hva tidligere gjester skriver om rommene, servicen og den generelle kvaliteten.

Søk etter billig hotell

Ved å filtrere resultatene på pris kan du med få klikk synliggjøre alle de billigste hotellene i enhver by. Vi anbefaler deg å kombinere søket med en brukerscore (tidligere gjesters anmeldelse av hotellet). På denne måten viser tjenesten deg de billigste hotellene med god standard. Ved denne metoden er du sikret å ikke bli skuffet av en dårlig hotellopplevelse.


 

Slik fungerer søkefunksjonen

 1. Skriv inn din ønsket destinasjon. Du kan velge f. eks by, område, distrikt eller navn på hotell. Vi har oversikt over hotell i alle land og byer.
 2.  Velg dato for innsjekking. Du kan enkelt velge dato ved å trykke på kalender-ikonet.
 3. Velg antall gjester for turen. Om du ønsker å bestille til flere personer enn det som er tilgjengelig kan du trykke på knappen «flere valg». Dette utvider boksen slik at du kan velge det som passer for deg og ditt reisefølge.
 4. Trykk på «søk»
 5. Vi vil så gjennomføre et søk og liste opp alle aktuelle hotell på resultatsiden. Du kan enkelt sortere resultatene ved å trykke på enten «anbefalt«, «stjerner«, «avstand fra«, «pris» eller «gjesterangering»
  • Anbefalt – sorterer hotellene etter hva tidligere gjester anbefaler (brukeranmeldelser). I tillegg bruker vi avanserte algoritmer blant annet beregner pris i forhold til reisefølget.
  • Stjerner – sorterer hotellene basert på stjerner. De beste hotellene vil f. eks ha en høyere stjerne i forhold til de dårligere.
  • Avstand fra – sorterer hotellene basert på avstanden fra ulike lokasjoner. Du kan f. eks finne avstanden fra severdigheter du ønsker å se, steder, attraksjoner, bydeler, distrikter eller noe annet som er relevant for din reise.
  • Pris – sorterer hotellene etter enten den laveste eller høyeste prisen. Du velger selv hva du ønsker å sortere etter.
  • Gjesterangering – sorterer hotellene basert på hvordan tidligere gjester har rangert de aktuelle hotellene. Du kan enkelt se hvilket hotell som kommer dårligst ut, og hvilket som kommer best ut.

 

Sorter hotellresultater

Eksempel på hvordan sorteringsfunksjonen ser ut.

 

Resultatsiden

Resultatsiden inneholder alltid oppdaterte priser basert på hvilke dato du har valgt. I tillegg inneholder den nyttige tips for hvordan du kan bestille billigere hotell. Et eksempel på dette er boksen som kommer opp om du har valgt en dato hvor prisene er høyere enn gjennomsnittet. Vi prøver da å finne alternative reisedatoer slik at du kan spare penger på ferien/ reisen/ weekendturen. Her har vi brukt Oslo som eksempel:

Prisadvarsel søk hotell

Denne boksen viser alternative reisedatoer hvor prisen er lavere.

 

Resultatsiden inneholder en rekke funksjoner for å gjøre det enkelt å finne og bestille det beste hotellet. Om du trykker på kartikonet vil du f. eks få opp et oversiktlig kart over byen, distriktet eller området du skal reise til.

Kartfunksjon

Eksempel på hvordan kartikonet ser ut

 

Ved å trykke på kartet vil du få opp en oversikt over hele området. De blå ikonene med nummer viser hotellene som er anbefalt. Det er laget slik at det beste hotellet (hotellet på førsteplass) vises med nummer 1. Hotellet på andre plass har nummer 2, også videre. Dette baserer seg på hva du har sortert etter. Om du har valgt pris vil det billigste hotellet vises med nummer 1.

Kart over alle hotell

Eksempel: kart over Oslo

 

Innskrenk resultatet ved å bruke alternativene på venstre side. På denne måten kan du velge å få opp kun de hotellene som er relevante for deg, enten dette er døgnåpen resepsjon, flyplasstransport, gratis Wi-Fi, Høyhastighets-internett, parkering, restaurant, spa- og velværesenter, svømmebasseng, kjøkken, aircondition eller tilsvarende.

Innskrenk hotellresultatene

Eksempel på hvordan du kan innskrenke søkeresultatene

 

Hotellsiden

Ved å trykke på et hotell du er interessert i vil du få opp en egen side med bilder og utdypende beskrivelse. I tillegg viser vi hvor du kan bestille hotellet for den billigste summen. Ved å trykke på «se tilbud» eller «bestill» vil du bli videreført til en av våre partnere hvor du kan bestille det aktuelle hotellet til prisen vi oppga.

Hotell nettside

Slik ser det ut om du trykker på et aktualt hotell.

 

Prisene bestemmes basert på tidsperiode og etterspørsel. Om du f. eks skal reise til et land som er populært om sommeren vil prisen gå opp i denne perioden. På samme måte vil den være lavere når du bestiller utenfor sesong. I bildet under viser vi hvordan ulike hotelltilbud kan se ut. Her ser du f. eks at Venere.com er billigere enn Hotels.com. Dette vil variere fra hotell til hotell. Du kan alltid være sikker på at vi viser deg de billigste og beste alternativene.

Hotell pris

Eksempel på hvordan du sammenligner hotellpriser på en oversiktlig måte