Sammenlign hotell

Sammenlign alle hotellnettsider

Sammenlign hotell

Gjennom et bredt nettverk av gode partnere sammenligner vi hotell i hele verden slik at du kan være sikker på å finne den beste prisen på ditt favoritthotell. Vi har strenge krav til partnere og samarbeider kun med seriøse aktører. Det betyr at det er 100% sikkert å sammenligne hotell med vår tjeneste. Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer alle avgifter og kostnader. I kolonnene under finner du fullstendig oversikt og beskrivelse av alle våre samarbeidspartnere. Vi er ekstremt selektive og inngår kun partnerskap med seriøse og ordentlige aktører. Dette gjør at du kan føle deg 100% sikker på at prisen du får oppgitt er den beste for det aktuelle hotellet. Du kan også være trygg på at både bestilling og innlosjering skjer som avtalt og på en ryddig måte.

Beste pris til enhver tid

Ved å bruke vår søkemotor er det både kjapt og enkelt å finne den laveste prisen for ønskelig hotell. Vi sammenligner over 33 nettsider og tilbyr en enkel og oversiktlig liste over hvilke aktør som tilbyr den beste prisen. Vi vil alltid anbefale å velge det billigste alternativer uavhengig av hvilke nettside som tilbyr prisen. Ettersom vi har kvalitetssikret alle samarbeidspartnere kan du være sikker på at det er trygt å bestille så nettsidens oppføringer dukker opp i våre resultater. Vi har en nulltoleranse for useriøse aktører.

Høyeste kvalitet til enhver tid

Det er enkelt å sortere resultatene basert på både stjerner og hva tidligere gjester sier om hotellet. Dette gjør det enkelt å sammenligne de ulike hotellnettsidene og finne det beste hotellet som passer din reise. Uansett om du skal reise til Norge eller andre land/ byer har vi full oversikt over hotellene med den beste kvaliteten. Vi vil anbefale å sammenligne prisene hos oss fremfor å gå direkte til en aktør. Årsaken til dette er at du da vil ha et mye bedre grunnlag for å bestemme deg.


Samarbeidspartnere

 

Exepdia

En seriøs aktør som har tilbudt online booking og sammneligning av hotell siden 2001.

Venere

Venere er eid av Expedia og er en sammenligningstjeneste for hotell med gode priser.

Hotels.com

Tjenesten er som Venere eid av Expedia og er en sikker og god tjeneste. Hotels.com tilbyr sammenligning og bestilling av hotellrom.

Hilton

Hilton er en av verdens største hotellkjeder med over 530 hotell. Sammenlign Hilton med vårt søk.

AirAsiaGo

AirAsiaGo er en tjeneste som tilbyr hotellsammenligning på nett. Også eid av Expedia, noe som er et trygghetstempel.

AccorHotels

En fransk hotellgruppe med totalt over 3700 hotell verden over. Sammenlign AccorHotels med vår søketjeneste.

Tiket.com

Tiket.com sammenligner hotell over hele verden. Vi samarbeider med dem og inkluderer hotellene i våre resultater.

Splendia

En tjeneste som fokuserer på kvalitet fremfor pris. Vi har valgt å føre opp alle deres hotellanbefalinger slik at du kan finne det beste hotellet.

HRS

HRS er en hotellportal som tilbyr sammenligning og søk på hotell. Tjenesten  er kontrollert og kvalitetssikret.

HotelClub

En hotellbooking-side med oversikt over mange tusen ulike hotell i store deler av veden.

Jovago

Jovago er en hotellbooking-tjeneste som sammenligner hotell i 50 land.

Intercontinental

En hotellkjede med over 200 luksushotell i mange av verdens største byer. Sammenlign Intercontinental sine luksushotell med vår søketjeneste.

Best Western Hotels

Best Western Hotels er en hotellkjede med over 4000 hotell. Kjeden opererer i hele verden. Sammenlign Best Western Hotels med Bestehotell.no.

Budgetplaces.com

En bookingtjeneste med fokus på hotell. Vi har integrert Budgetplaces.com i våre resultater slik at det er lett å sammenligne hotell.

Hostelbookers

En bookingtjeneste som har spesialisert seg på Hostel. Du finner alle hostellene i våre resultater slik at du har billige alternativ å velge mellom.

Hotelopia

En tjeneste som lar deg sammenligne priser og kvalitet. Tjenesten er kvalitetssikret slik at du trygt kan bestille hotell gjennom Hotelopia.

Hotelinfo

Hotellinfo tilbyr en oversiktlig tjeneste med oversikt over de fleste hotell. Vi har listet alle deres resultater slik at du kan sammenligne Hotelinfo med øvrige hotellsider.

Geta Room

En hotell-nettside som holder til i Texas. Fokuserer på lave priser og tilbud på hotell. Vi har listet alle oppføringene deres i våre resultater.

Easytobook

Easytobook tilbyr over 300.000 hoteller verden over. Ved å bruke søkefunksjonen vår på toppen av siden vil du få mulighet til å sette Easytobook opp mot alle de andre hotellsidene.

Asiatravel.com

Som navnet tilsier er dette en nettside som hovedsakelig opererer i Asia. Vi har integrert alle hotelloppføringene deres i våre søkeresultat.

Skoosh

En side som tilbyr rabatter og tilbud på hotell. Vi har kvalitetssikret Skoosh slik at du kan være sikker når du bestiller hotell gjennom dem.

Amoma

Amoma oppfører mer enn 230.000 hotell og gjør det enkelt og raskt å sammenligne hotell der du skal reise.

OnHotels

En tjeneste som gjør det enkelt og billig å bestille hotell. Vi fører alle OnHotels sine priser og lister dem i søkeresultatet.

NH hotels

NH Hotels er en tjeneste som lister tilgjengelige hotellrom i den aktuelle byen du skal reise til. Vi lister resultatene deres og avveier dem opp mot øvrige tjenester.

Interhome

Interhome gjør det mulig å bestille feriehus og leiligheter online/ på nett. Sett prisene opp mot andre alternativ ved å bruke vår søkefunksjon.

Hoteltravel

En hotellnettside som gir deg oversikt og mulighet til å bestille hotell i store deler av veden for en billig penge. Tjenesten er kvalitetssikret slik at du trygt kan bruke tjenesten.

Hotelpronto

En hotellside som fokuserer på tilbud og rabatter. For å gjøre det enkelt å bestille hotell har vi et samarbeid med Hotelpronto slik at du enkelt kan sammenligne resultatene med andre hotellnettsider.

HelloWorld

En side som fokuserer på Australia og New Zealand. Vi har inngått et samarbeid slik at du enkelt kan sammenligne priser og finne beste hotell.

Prestigia

Prestigia fokuserer på kvalitet fremfor pris og tilbyr en rekke luksushotell over hele verden. Vi setter deres resultater opp mot alle andre tjenester slik at du enkelt kan avveie pris og kvalitet.

Superbreak

Med fokus på pris fører Superbreak en rekke hotell og tilbyr bestilling til tilbudspris. Vi har oversikt over alle Superbreak sine oppføringer.

HotelsClick

Reservasjonsbasert tjeneste som tilbyt online booking av hotell. Vi sammenligner alle oppføringene til HotelsClick og gjør det enkelt å sette resultatene opp mot f. eks Expedia og Hotels.com.

Marriot

Marriot er en hotellkjede med over 500 luksushotell verden over. Sammenlign og finn beste Marriot-hotell med vårt søk.

Lowcost Holidays

En bookingside med fokus på å gjøre reisen så billig som overhode mulig. Vi feeder inn resultater fra alle Lowcost Holiday sine hotell slik at du har et bedre sammenligningsgrunnlag.

Holiday Inn

Holiday Inn fokuserer på hotell og resorts i på de mest populære feriedestinasjonene. Vi inkluderer dem i alle søkeresultater.


Accor HotelsAirAsiaGoTiketSplendia Skoosh Superbreak Prestigia Otel.com Amoma Onhotels NHH-big Jovago Interhome Intercontinental Hotels.com Hoteltravel Hotelclub Hostelbookers HRS Hotelpronto Hotelopia HelloWorld Hilton Hotelinfo HotelClick Getaroom Expedia Easy to book Best Western Budgetplaces Asiatravel