Hotell i Lisboa

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Lisboa

Hotell i Lisboa
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell7756 hotell, priser fra kun 72 kr!

Billigste og beste hotell i Lisboa

Lisboa er den sjarmerende hovedstaden i Portugal, som de siste tiårene har vokst frem som en stadig større turistby. I Lisboa møter gammel og historisk arkitektur moderne og trendy design. Som turist i Lisboa anbefaler vi at du sjekker inn på et bra hotell. Lisboa har svært mange flotte og luksuriøse hotell, og prisnivået er heller ikke så ille. Flere av de største hotellkjedene som Hilton og Choice finnes i byen, med sine 4- og 5-stjerners hotell. Du finner også enklere og billigere hotellkjeder sentralt i Lisboa, der det sjeldent er noe problem å finne ledig hotellrom. Vi hjelper deg med å finne de billigste og beste hotellene i Lisboa, gjennom å sammenligne priser på hotell i Lisboa til enhver tid. I søkefunksjonen vår behøver du bare å fylle inn ønsket reisedato, så vil du automatisk få opp en liste med tilgjengelige hotell i Lisboa der man selv kan sortere resultatene etter kriterier som priser, beliggenhet, brukeranmeldelser og så videre. Lisboa har et godt utvalg av hotell, enten du søker billig overnatting på et 2-stjerners motell, eller et mer behagelig opphold på et hotell med all inclusive.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Lisboa

 

 

 

Ting å gjøre i Lisboa

I sommermånedene er temperaturene gjerne over 25 grader i Lisboa, og det er i denne perioden at de fleste turister reiser til Portugal. Blant severdigheter som man ønsker å få med seg, kan vi nevne Jernoimoklosteret, Vognmuseet, Belemtårnet, Kristusstatuen og Edward VIIs Park. Bruk kartet i søkemotoren øverst på nettsiden for å se beliggenheten til severdighetene i forhold til ønsket hotell.

Utesteder og restauranter i Lisboa

Portugisisk mat er nok ikke kjent for mange, men det portugisiske kjøkken er inspirert av alle andre verdensdeler. Og som en europeisk hovedstad finner du alle typer restauranter her. De beste og dyreste restaurantene ligger som regel i tilknytning til et minst like flott hotell. Når det gjelder festing og uteliv, så vil man finne de fleste utestedene i Bairro Alto-kvartalet. Her ligger nattklubbene, barene og pubene nærmest på rekke og rad, og vi anbefaler en tur innom utestedet LUX – det mest kjente i hele Lisboa. Bruk søkemotoren for å finne hotell i nærheten av «party-distriktet».

Shopping i Lisboa

Lisboa er en flott destinasjon for deg som vil shoppe. De fleste turister shopper i Baixa- eller Chiado-distriktet. Langs gågatene i disse kvartalene ligger butikkene på rekke og rad, sammen med flere kjøpesentre. Det største kjøpesenteret i Lisboa heter Amoreiras Shopping. Når det gjelder prisnivået på shopping, så kan man slå av rundt 25 til 30 prosent i forhold til norske priser på det meste av klær og mote.

Fakta om Lisboa

I Lisboa bor det i overkant av to millioner mennesker, noe som utgjør omtrent en femtedel av Portugals befolkning. Lisboa har over 500 hotell, og lokalbefolkningen er svært glade for den stadig økende turismen. Du kan derfor se frem til en flott ferie i et solfylt land (dersom du reiser i perioden mai til august), med mange gode opplevelser.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider