Hotell i Gdansk

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Gdansk

Hotell i Gdansk
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell3447 hotell, priser fra kun 16 kr!

Billigste og beste hotell i Gdansk

Med drøye 450 000 innbyggere er Gdansk en forholdsvis liten by i polsk målestokk, og den sjette største byen i Polen. Men det har ikke hindret byen fra å bli en av de mest populære turistdestinasjonene i Polen. Hvis du er på utkikk etter et billig hotell i Gdansk, så har vi gode nyheter til deg. Her kan du nemlig velge og vrake i byens beste hoteller til priser som med norske øyne blir ansett som svært rimelig. Dessuten finnes det også 2- eller 3-stjerners hoteller og vandrerhjem her som passer bra for den som er på gjennomreise i Gdansk. Bruk vår søkemotor for å sammenligne hotell i Gdansk, og for å finne beste pris på hotell!
Vi hjelper deg med å sammenligne hoteller og finne de billigste hotellene i Gdansk. Hva som er beste hotell for deg avhenger av flere faktorer, enten du ønsker å bo sentrumsnært og luksuriøst, eller heller avslappende og billig. Generelt så er prisnivået på hotell i Gdansk svært lavt. Bruk søkemotoren vår øverst på siden for å søke på relevante kriterier som brukeranmeldelser, priser, anbefalinger eller andre kriterier. Vi anbefaler at man besøker Gdansk i perioden mai til september, og at man bestiller hotell i god tid i forveien.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Gdansk

 

 

 

Ting å gjøre i Gdansk

Enten man liker å sitte på pub eller vil oppleve historiske severdigheter fra en annen kultur, så har Gdansk mye å tilby. Byen er billig å oppholde seg i, og man kan enkelt finne en reise dit med norske flyselskaper som har billige flybilletter. Spesielt i gamlebyen av Gdansk ligger det mange severdigheter, og vi anbefaler at man sammenligner hotellpriser i dette området. Det ligger mange flotte museer og godt bevarte bygninger i sentrum av Gdansk, men vi anbefaler også at man kaster seg på en utflukt eller to utenfor sentrum.

Utesteder og restauranter i Gdansk

Gdansk er nok ikke kjent som den største festbyen i Europa, men har allikevel nok å tilby enten man foretrekker en pub, en nattklubb, et diskotek eller en rolig bar. Flere av de største utestedene ligger midt i hjertet av gamlebyen, og derfor ligger også flere av de beste hotellene her. Med hotell i gamlebyen har du et greit utgangspunkt for å oppleve Gdansk. Når det kommer til bespisning så er ikke Gdansk spesielt kjent for sitt kjøkken, men det finnes mange flotte turist-spisesteder i sentrum.

Shopping i Gdansk

Shopping i Gdansk er først og fremst anbefalt på grunn av det lave prisnivået i Polen. Det mest kjente kjøpesenteret i byen heter Madison og ligger i sentrum, like utenfor gamlebyen. Siden de fleste turister har hotell i gamlebyen så er også dette det mest populære stedet å shoppe.

Fakta om Gdansk

Gdansk ligger helt nord i Polen med kystlinje ut mot Østersjøen. Byen har en lang og innholdsrik historie, der mye dreier seg om andre verdenskrig. Både Norwegian og SAS har direkteflygninger til Gdansk fra Oslo. Det er også mulig å ta seg til Gdansk med ferge, noe som er optimalt for en bilferie i Polen. Da anbefaler vi at man bestiller hotell til de ulike destinasjonene i forveien.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider