Hotell i Wien

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Wien

Hotell i Wien
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell2804 hotell, priser fra kun 113 kr!

Billigste og beste hotell i Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike, og er en virkelig kulturperle med massevis av spennende historie, som gjør byen til et godt reisemål for din neste ferie. Wien er dessuten en forholdsvis billig by å feriere i, med svært mange billige hotell i nærheten av sentrum. Her kan du skjemme deg bort og bo på et 4- eller 5-stjerners hotell til under 500 kroner/natten, i det som er en moderne storby. Velger du hotell som er enda mer usentralt så blir prisene igjen lavere, men de fleste turister vil uansett ønske seg å bo på hotell i nærheten av sentrum – også kjent som Inner Stadt. Bruk søkemotoren vår for å finne et beste hotell i Wien. Du kan selv sortere resultatene etter brukeranmeldelser, kvalitet eller pris – alt etter hva som er viktig for deg. Generelt så finnes det mange gode hotell i Wien, og det er innenfor området Ringstrasse at de fleste turister ønsker å ha hotellrom. Totalt finnes det nærmere 600 hotell i Wien, men man bør bestille hotell i god tid ettersom det stadig skjer et arrangement eller en konferanse i Wien. Til Wien kan man reise når som helst, sommer som vinter, men etterspørselen for hotell er nok størst om sommeren.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Wien

 

 

 

Ting å gjøre i Wien

Wien har mange attraksjoner og severdigheter som man ikke vil gå glipp av. Blant annet bør du få med deg de historiske severdighetene, som Belvedere slott fra 1700-tallet, Schönbrunn slott, Vinterpalasset fra 1702, Mozart-huset og Operahuset. Andre severdigheter i Wien er Jødeplassen/Jødemuseet og Donau-tårnet, samt St. Peterskirken. Bruk kartet i søkemotoren for å bestille hotell i nærheten av disse severdighetene.

Utesteder og restauranter i Wien

Wien har vokst frem som en moderne storby med mange flotte restauranter. I sentrum skal du ikke lete lenge før du finner en luksuriøs gourmetrestaurant, gjerne i tilknytning til et flott hotell. Og så bør man naturligvis utnytte anledningen til å spise byens berømte Wienersnitsel. Utelivet i Wien blir stadig bedre, og leter du etter en god bar eller pub så finner du dette over hele byen. Men i Distrikt 8 (Josefstadt) ligger det spesielt mange utesteder.

Shopping i Wien

Som en europeisk hovedstad i vekst så er ikke shopping i Wien det billigste alternativet, men utvalget er godt og shoppinggatene er trivelige. Midt i sentrum (Inner Stadt) finner du mange flotte butikker i gågatene, og det er også her byens lengste shoppinggate ligger. Kjøpesenteret Gerngross ligger også her, og er trolig det beste alternativet for turister. For deg som har hotell i Innder Stadt vil du være nærmest omringet av butikker.

Fakta om Wien

I den østeriske hovedstaden Wien bor det nærmere 1,7 millioner mennesker. Valutaen i Wien er euro, og prisnivået er en del lavere enn i Norge – spesielt på hotell og overnatting. Utover dette er ikke Wien en spesielt billig by å feriere i, men med mange severdigheter og turistattraksjoner bør man unne seg en reise hit. Flybillett til Wien får du hos Norwegian eller Austrian, og flyturen tar omtrent 2 og en halv time – som gjør Wien perfekt for en langhelg.

FlyplasserOmråderSeverdigheter & attraksjonerReiseguider