Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Sammenlign alle hotellnettsider

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Er det trygt å bruke Bestehotell.no?

Ja det er 100% trygt å bruke Bestehotell.no. Vi kvalitetssjekker alle partnere og forsikrer oss om at prisene som blir listet opp alltid er korrekte. Det er kjapt, enkelt, trygt og billig å bestille hotell gjennom oss.

Hvordan fungerer Bestehotell.no?

Tjenesten er basert på partnerskap mellom de største online booking.nettsidene (som f. eks Hotels.com og Expedia). Vi bruker avanserte algoritmer for å til enhver tid finne de beste prisene og å sammenligne alle hotell i hele verden. Dette gjør det lettere å finne de beste og billigste hotellene uansett hvor du skal reise.

Hvor ofte blir priser oppdatert?

Våre priser blir oppdatert daglig for å at du til enhver tid har oversikt over de billigste hotellene.

Er jeg forsikret ved å bestille hotell gjennom dere?

Pr i dag tilbyr vi ingen forsikring for bestillinger som er gjort gjennom Bestehotell.no. Dette er en tjeneste som sammenligner priser for at du skal spare penger, men vi har ikke mulighet til å garantere for alle leverandører til enhver tid. Vi er likevel svært kvalitetsbevisste og vil aldri inngå samarbeid med useriøse aktører. Om du kommer over uheldig situasjoner ber vi deg ta kontakt med din reiseforsikring-tilbyder.

Kan jeg bestille flybilletter gjennom dere?

Nei, pr i dag tilbyr vi kun bestilling av hotell.

Kan jeg bestille leiebil gjennom Bestehotell.no?

Nei, pr i dag tilbyr vi kun bestilling av hotell.

Er det mulig å bestille hotell pr telefon?

Nei, pr i dag tilbyr vi kun bestilling over internett. Om du ønsker å ta kontakt med oss anbefaler vi enten å bruke kontakskjemaet på bunn av siden, eller å ta kontakt med oss på vår Facebook-side.

Hvordan tar jeg kontakt med Bestehotell.no?

Du kan når som helst ta kontakt med oss ved å bruke kontaktskjemaet under.