Om Bestehotell.no

Sammenlign alle hotellnettsider

Om Bestehotell.no

Om bestehotell.no

 

BesteHotell.no er laget for at du skal spare penger på hotellbestillingen. Vi sammenligner nesten alle hotell i hele verden og samarbeider med nettsider som f.eks Expedia & Hotels.com, Venere, Fastbooking, Spendia, HotelClub og Hostelbooker.com. Når du legger inn din destinasjon, dato og antall reisende sørger vi for å finne de beste hotellene slik at du enkelt kan bestille det som passer deg/ deres behov. Uansett om du skal på familieferie, reise jorden rundt, dra på lang-weekend eller bestille tur med jobben er vi stolte over å kunne tilby kanskje markedets beste hotell-nettside for bestilling av hotellrom.

Bestehotell.no gjør reisen billigere og bedre

BesteHotell.no ble startet opp i 2014 og er 100% Norsk. Vi har et tett samarbeid med de internasjonale nettsidene HotelsCombined og TripAdvisor. Dette gir oss en unik mulighet til å gi de beste hotellprisene i hele verden, til enhver tid. Du kan se full oversikt over alle hvordan vi sammenligner hotell og jobber med samarbeidspartnere her.

Søk hotell

Bestehotell.no gjør det enkelt å søke etter hotell uansett hvor du skal reise. Dette er mulig ved hjelp av avanserte algoritmer som jobber for at du skal finne riktig hotell. Les mer om hvordan søkefunksjonen fungerer her. Det er viktig for oss med tilbakemeldinger på tjenesten og vi oppfordrer derfor til å kontakte oss om du har forslag til forbedringer.

Bestill hotell

Bestill et hotell gjennom en av våre samarbeidspartnere og potensielt spar tusenvis av kroner. Les mer om hvordan bestillingen skjer her. Vi setter fokus på sikkerhet og går god for alle våre samarbeidspartnere. Vi oppgir alltid totalprisen slik at du kan være sikker på å ikke bli lurt.

Personvernopplysninger

Vi verner om våre brukere og setter sikkerhet høyt. Derfor vil vi aldri be deg om å logge inn eller legge igjen sensitive opplysninger på Bestehotell.no før du kommer til bestillingssiden. Vi kvalitetssjekker alle sammarbeidspartnere slik at du kan bestille hotell uten bekymring. For å forbedre tjenesten samt gjennomføre markedaktiviteter har vi implementert script fra Google og Facebook på siden. Du kan lese mer om dette på siden på personvernopplysninger.

Ofte stilte spørsmål

Vi mottar mange spørsmål fra brukere og prøver å svare så fort som mulig. Om du har spørsmål anbefaler vi å først lese tidligere stilte spørsmål som er en samleside med de mest stilte spørsmålene. Hvis du ikke finner svaret oppfordrer vi til å sende oss en melding med skjemaet på bunn av siden, eller på vår Facebook-side (ofte kjappest).

 

Beste og billigste hotell i hele verden. Vi gjør reisen billigere og bedre.
Bestehotell.no  -  
Finn billig hotell med et par klikk
Billig hotell  -  
Finn beste hotell med et par klikk
Beste hotell  -  

Kontakt oss

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Vi anbefaler å bruke kontaktskjemaet under eller å sende en melding på Facebook (ofte raskest). Si gjerne fra om du ønsker forbediringer eller har kommet over feil på siden, det blir vi veldig takknemlige for.