Hotell i Trondheim

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Trondheim

Billig hotell Trondheim
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell43 hotell, priser fra kun 37 kr!

Billigste og beste hotell i Trondheim

Trondheim er midt-Norges sentrum og Norges tredje mest folkerike bykommune. Det er blitt en populær destinasjon for turister fra inn og utland, noe du også vil merke. Enten du skal besøke Nidarosdomen, dra på spa, se byen eller nyte naturen i områdene rundt er dette en fantastisk by. Bestill beste og billigste hotell i Trondheim ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Dette gjør det enkelt å finne det beste hotellet til den laveste prisen. Trondheim er en populær by og det kan derfor lønne seg å reise litt utenfor de mest folkerike periodene for å spare penger. Trondheim er en relativt liten by og vi anbefaler å bo i sentrum av byen.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Trondheim

 

 

 

Ting å gjøre i Trondheim

Vi vil anbefale å bestille en guidet tur av Trondheim. I tillegg er det verdt å bruke tid på Kristiansten festning, Bakklander (Trondheims Gamleby), Nidarosdomen, og ikke minst oppleve en Rosenborg-kamp på Lerkendal Stadion.

Utesteder og restauranter i Trondheim

Vi anbefaler en tur innom Folk og Fe, Emilies og ikke minst Ågot Lian. I tillegg finnes det en rekke gode restauranter i sentrum av Trondheim. Sjekk også hotellets egen restaurant som ofte kan være overraskende bra. Tips: les hva tidligere gjester har sagt om hotellets kjøkken.

Shopping i Trondheim

I Trondheim finnes det gode muligheter for shopping, enten du drar til Trondheim Torg, Solsiden Kjøpesenter, eller Sirkus Shopping. Vi anbefaler å gå rundt i sentrum av byen hvor du vil finne en rekke butikker med et godt utvalg.

Fakta om Trondheim

Trondheim er en kommune og by i Sør-Trøndelag. Med 185.000 innbyggere er Trondheim en av Norges største byer.