Hotell i Tromsø

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Tromsø

Billig hotell Tromsø
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell111 hotell, priser fra kun 60 kr!

Billigste og beste hotell i Tromsø

Med nordlys og fantastisk natur er Tromsø en drømmedestinasjon for enhver nordmann. Det er ikke uten grunn av byen blir beskt av både internasjonale og lokale turister. Vi vil anbefale å besøke byen både om du ser etter en sommerdestinasjon, så vel som en vinterdestinasjon. Ved å bruke søkefunksjonen på toppen av siden kan du enkelt finne beste og billigste hotell i Tromsø. Sorter alle søkeresultater etter dine preferanser. Enten du ønsker det billigste hotellet, eller den beste servicen er det enkelt å sortere resultatene. Vi anbefaler å bestille hotell i god tid i forveien av reisen for å spare penger.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Tromsø

 

 

 

Ting å gjøre i Tromsø

Er du så heldig å være i Tromsø i perioden januar til mars vil vi anbefale å være på utsyn etter nordlys, for dette er etter vår mening Tromsø sitt største trekkplaster. Sett bort fra dette vil vi anbefale Polarmuseet, Tromsø Botaniske Hage, og seightseeing rundt i Tromsø sentrum. Vi vil anbefale å bo på et hotell sentralt i Tromsø. Selv om det finnes billigere alternativ litt utenfor sentrum, er det etter vår erfaring verdt å betale litt ekstra for en sentral beliggenhet. Det er fullt mulig og finne et bra og billig hotell i sentrum av Tromsø.

Utesteder og restauranter i Tromsø

Vi anbefaler å besøke Riso Mat og Kaffebar, Hildr Gastro Bar og Huken Pub. Fantastiske restauranter du garantert vil like, enten du er på forretningsreise eller på ferie. Vi anbefaler også å sjekke restauranten på hotellene for å finne ut om disse holder høy standard. Dette gjør du enkelt ved å lese hva tidligere gjester sier.

Shopping i Tromsø

Molde er ikke kjent for gode shoppingmuligheter, men har flere gode butikker og egnede shoppinggater. Vi anbefaler også en tur innom Nerstranda Senter og Amfi Pyramiden.

Fakta om Tromsø

Tomsø er en by og kommune i fylket Troms, nord i Norge. Byen har totalt 73.000 innbyggere.