Hotell i Tønsberg

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Tønsberg

Billig hotell Tønsberg
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell12 hotell, priser fra kun 30 kr!

Billigste og beste hotell i Tønsberg

Tønsberg er kjent som en sommerby og i løpet av de siste årene blitt et hipt og trendy sted. Med Slottsfjell-festivalen, det gode utelivet og svaberg utstrakt over mange mil er det lett å forstå hvorfor. Byen ligger kun en drøy time utenfor Oslo, noe som gjør byen lett tilgjengelig. Høysesongen strekker seg fra mai til slutten av august, det er verdt å merke seg at hotellprisene stiger i denne perioden. Bestill beste og billigste hotell i Tønsberg ved å bruke søkeskjemaet på toppen av siden. Du kan sortere resultatene etter dine egne ønsker, enten om dette er pris, lokasjon eller kvalitet. Vi sammenligner alle de store hotellnettsidene slik at du kan være sikker på å finne hotellet med den beste prisen. Tips: bestill i god tid før avreise om du drar til Tønsberg i perioden mai til slutten av august.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Tønsberg

 

 

 

Ting å gjøre i Tønsberg

Slottsfjell-festivalen er en naturlig aktivitet for de som reiser til Tønsberg. Festivalen pleier å arrangeres i midten av juli, noe som passer godt i forhold til fellesferien. Vi vil også anbefale å dra en dagstur til Tjøme, som ligger ca 20 minutter utenfor byen. Her kan du blant annet stoppe på Verdens Ende. Andre tips: Brygga i Tønsberg (fantastisk uteliv), Slottsfjelltårnet, guidet båttur. Bestill hotell sentralt i sentrum slik at severdigheter og attraksjoner er lettere tilgjengelig.

Utesteder og restauranter i Tønsberg

Utelivet i Tønsberg er helt i toppklassen i perioden mai til slutten av august. Vi vil anbefale å besøke brygga hvor du finner de hotteste utestedene og beste restaurantene.

Shopping i Tønsberg

Vi anbefaler en tur innom Farmandsredet som ligger sentralt i sentrum av Tønsberg. Du finner også mange gode butikker utenom storsenteret.

Fakta om Tønsberg

Tønsberg er en kommune og by i fylket Vestfold. Det bor totalt 40.000 i Tønsberg og områdene rundt. I tillegg finnes det mange hytteområder og er et populært område for de som er ute etter å kjøpe hytte ved vannet.