Hotell på Svalbard

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell på Svalbard

Billig hotell Svalbard

 
Svalbard er for mange nordmenn enn eksotisk destinasjon i nord. Å dra på isbjørnsafari, sitte på hundeslede og oppleve nordlyset trekker stadig flere mot nord, spesielt i vinterhalvåret.

Billigste og beste hotell i Svalbard (anbefalte hotell)

Finn beste og billigste hotell på Svalbard ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Det er enkelt å sammenligne alle hotell med Bestehotell.no. Klikk her for hotell i Longyearbyen.

 

KartikonetFinn aktuelle områder i Svalbard

Søk eller bruk sorteringsfunksjonen

 

 

FlyplasserSeverdigheterReiseguider
 

Ting å gjøre i Svalbard

Vi anbefaler å booke en guidet tur på Svalbard. Det er fullt mulig å booke turer som går over flere dager, hvor man sover i telt. Dette er etter vår mening den beste måten å oppleve Svalbard på og anbefales på det sterkeste. I tillegg vil vi anbefale Svalbard Museum, North Pole Expedition Museum og Pyramiden.

Utesteder & restauranter i Oslo

Det finnes mange gode steder å spise på Svalbard. I tillegg er det lurt å sjekke restauranten på hotellene, som ofte har gode kjøkken. Du kan enkelt  lese anmeldelser laget av tidligere gjester ved å trykke de inn på de ulike hotellene (på resultatlisten). Ved å gjøre dette kan du oppdage skjule restaurant-perler på Svalbard.

Fakta om Svalbard

Svalbard er en øygruppe i Arktisk, og ligger midt mellom Norge og Nordpolen.