Hotell i Stavanger

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Stavanger

Billig hotell Stavanger

 

Oljebyen Stavanger er en av Norges mest besøkte byer. En stor grunn til dette er oljevirksomheten, noe som medfører mange forretningsreisende. Men Stavanger har de siste årene også opplevd en voldsom vekst innen internasjonal turisme. Med attraksjoner som Preikestolen, «Sverd i Fjell» og Norsk Oljemuseum er dette en by for de fleste.

Billigste og beste hotell i Stavanger (anbefalte hotell)

Finn beste og billigste hotell i Stavanger ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Det er enkelt å sammenligne alle hotell og finne den beste prisen basert på tilgjengelighet, pris, beliggenhet eller kvalitet.

 

KartikonetFinn aktuelle områder i Stavanger

Søk eller bruk sorteringsfunksjonen

 

 

 

Ting å gjøre i Stavanger

Byen er i seg selv en severdighet. Med trange gater og idylliske hus er det en fryd å utforske byen til fots. Gamlebyen er et «must» for alle turister. Utenom dette vil vi anbefale å utforske områdene rundt byen. Anbefalte steder: Lysefjord, Flord & Fjære, Sola Strand, Stavanger Domkirke.

Utesteder og restauranter i Stavanger

Det finnes mange gode restauranter og utesteder i Stavanger. Vi anbefaler å ta en tur rundt havnen og gamlebyen for å finne de beste restaurantene. Vi anbefaler også sjekke hotellets egen restaurant. Ved å lese hva tidligere gjester skriver kan du enkelt finne ut om restauranten er over eller under gjennomsnittet.

Shopping i Stavanger

Stavanger har både handlegater og egne kjøpesentere tilpasset selv den mest ihuggede shopper. De beste butikkene finner du i sentrum. Vi anbefaler også å besøke Arkaden eller Kilden kjøpesenter holder en høy standard.

Fakta om Stavanger

Stavanger er en by og kommune i Rogaland. Som en følge av oljevirksomhet har byen opplev en voldsom vekst de siste 30 årene, og huser i dag 120.000 innbyggere.