Hotell i Sandnes

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Sandnes

Billig hotell Sandnes
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell36 hotell, priser fra kun 76 kr!

Billigste og beste hotell i Sandnes

Sandnes er Norges syvende største by og ligger i Rogaland, rett utenfor Stavanger. Å være naboby til Stavanger har satt sine spor i form av at også Sandnes har mange interesser innen olje og gass. Dette medfører naturlig nok at mange reiser hit på forretningsreise. Du kan enkelt sortere og sammenligne hotell i Sandnes ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Sorter resultatene og finn beste og billigste hotell i Sandnes med et par klikk. Enten du ønsker det billigste hotellet, den beste servicen eller en optimal beliggenhet gjør sorteringsfunksjonen i søkeresulatet det enkelt å finne det beste hotellet for deg. Les mer om Sandnes her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Sandnes

 

 

Ting å gjøre i Sandnes

Sandnes er kanskje ikke kjent for å være den største turistbyen, men her finnes det mange muligheter. Vi anbefaler en dagstur til Dalsnuten, Sandvedparken, og et besøk til Tryggvi Islandshestgard. I tillegg ligger Jæren rett i nærheten, hvor vidstrakte sletter og hvite strender venter. Det er vanskelig å tro at du er i Norge når du står på stranden i Jæren. De fleste turister enige om at dette er et unikt sted som ofte gir gode opplevelser.

Utesteder og restauranter i Sandnes

Det finnes mange gode restauranter og et godt uteliv i Sandnes. Det meste finner du i sentrum av byen, men også noe i utkanten. Ved å lese hva tidligere gjester skriver kan du også finne gode restauranter på hotellene i byen.

Shopping i Sandnes

Som andre norske byer finnes det gode muligheter for shopping. Du finner flere lokale butikker som er verdt et besøk. Vi vil også anbefale kjøpesenteret Amfi Vågen som har et utvalg som tilfredsstiller de fleste shoppere.

Fakta om Sandnes

Sandnes er en by og kommune i Rogaland, og har 73.000 innbyggere.