Hotell i Sandefjord

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Sandefjord

Billig hotell Sandefjord
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell11 hotell, priser fra kun 107 kr!

Billigste og beste hotell i Sandefjord

Sommerbyen Sandefjord i Vestfold kommune er en populær destinasjon for mange nordmenn. Med en kystlinje på nærmere 15 mil er dette en by med bred appell blant båt og badelystne. Sandefjord er kjent for sjøfart og har historie fra fisking og skipsfart. Byen var tidligere stor innen hvalfangst, noe som i dag er tydelig gjennom byens arkitektur. Bestill billigste og beste hotell i Sandefjord ved å bruke boksen på toppen av siden. Du kan enkelt sortere resultatene basert på pris, lokasjon og tidligere gjesters anbefalinger. Avhengig av hva du ønsker å se og gjøre kan det lønne seg å bruke kartfunksjonen på resultatsiden. På denne måten kan du enkelt se beliggenhet og finne hotellet som er best for deg. Les mer om Sandefjord her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Sandefjord

 

 

Ting å gjøre i Sandefjord

Sandefjord er en relativt liten by, men har mange severdigheter for besøkende. Vi anbefaler Midtåsen Skulpturpaviljong og Hvalfangstmuseet. Sandefjord turistkontor finner du i sentrum av byen. Ellers strekker kystlinjen seg over 15 mil og vi vil anbefale å tilbringe litt tid ved vannet. Det er fullt mulig å leie båt i Sandefjord og det finnes flere utleiere i sentrum av byen.

Shopping i Sandefjord

Det finnes mange shopping-muligheter i Sandefjord. De fleste butikkene ligger i nærheten av sentrum. Tips: Hvaltorvet er et populært og bra kjøpesenter i hjertet av Sandefjord sentrum. Anbefales å dra hit om du skal på shoppingtur til Sandefjord.

Fakta om Sandefjord

Sandefjord er en by og kommune i fylket Vestfold. Med 40.000 innbyggere er Sanfjord en mellomstor by.