Hotell i Røros

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Røros

Røros-kirke - bestehotell.no
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell26 hotell, priser fra kun 123 kr!

Billigste og beste hotell i Røros

Røros ligger i Sør-Trøndelag og er en populær reise-destinasjon for både nordmenn og utenlandske turister. Dette er ikke uten grunn. Med sin gamle tre-bebyggelse og historie innen gruvedrift er dette en destinasjon med rik kulturell arv. Historien går tilbake til 1645, og er med det historisk viktig for Norge. Røros regnes som et av Norges kaldeste områder, hvor kulderekorden er nærmere -50 grader (!). Vi anbefaler å bestille et hotell sentralt i Røros for å få en best mulig opplevelse. Bestehotell.no hjelper deg med å finne det beste og billigste hotellet i Røros. Enten det er Vertshuset Røros, Røros Hotell eller Bergstadens hotell i sentrum, får du full oversikt over både muligheter og priser ved å bruke søkeboksen på toppen. Bestill hotell i god tid før avreise for å sikre den beste og laveste prisen. Les mer om Røros her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Røros

 

 

Ting å gjøre i Røros

Vi anbefaler et besøk til Røros kirke, Rørosmuseet, Olavsgruva og Ratvolden. I tillegg anbefaler vi en tur i Femundsmarka nasjonalpark, som er et av de største sammenhengende villmarksområdene i Skandinavia. Om du har planer om å dra til Røros for å se naturen vil vi anbefale å leie hytte gjennom Ryen hytteutleie.

Utesteder og restauranter i Røros

Anbefaler å besøke restauranten Trygstad Bakery and Cafe, Vertshuset Røros og Gjetsbergvollen, som er meget gode restauranter/ spisesteder. Røros er med årene blitt et populært sted for bryllup. Spar penger ved å bestille hotell/ selskapslokale i Røros gjennom Bestehotell.no.

Shopping i Røros

Røros er ikke noe utpreget shopping-by, og de fleste som kommer hit forventer ikke de beste shopping-opplevelsene. Men til tross for at det kun bor 4000 innbyggere i Røros, finnes det en rekke ulike butikker. Vi anbefaler:

  • Det Gule Huset
  • Det Grønne Huset
  • Rørosrypene
  • Frøken Martin
  • Frost
  • Falleri Glød

Fakta om Røros

Røros kommune ligger i Sør-Trøndelag og er mest kjent for gruvedrift, men i senere tid også for turistattraksjoner. Røros ble i 1980 innskrevet i UNESCOs verdensarv, som 55. verdensarvsted. For mer informasjon om Røros anbefaler vi å besøke Røros.org.