Hotell i Oslo

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Oslo

Hotell i Oslo
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell332 hotell, priser fra kun 24 kr!

Billigste og beste hotell i Oslo

Norges hovedstad kan by på mange fine opplevelser både på sommer og vinter. Med restauranter, nattliv, spahotell, shoppingmuligheter og strender i toppklassen er Oslo en storby verdt å besøke. Bruk den grønne søkeboksen på topp av siden for å søke  etter billigste og beste hotell. Resultatsiden gjør det enkelt å sortere, sammenligne og finne de beste hotellene i Oslo, enten du er ute etter et luksus eller har et lite budsjett. Vi anbefaler å sortere etter de mest anbefalte hotellene for å velge riktig hotell i forhold til pris og kvalitet. Oslo er en av verdens dyreste byer og det er smart å bestille hotell i god tid før reisen for å få en god pris. Selv om Oslo er kåret til en av de dyreste feriebyene er det fullt mulig å finne billig hotell som tilbyr rimelig overnatting for din neste reise. Under har vi listet opp anbefalte hotell, rangert med stjerner basert på kvaliteten. Vær oppmerksom på at de billigste hotellene har en relativt lav standard, men kan være gode alternativ om budsjettet er trangt. Les mer om Oslo her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Oslo

 

 

Ting å gjøre i Oslo

Oslo er en unik by i internasjonal sammenheng da den i tillegg til å gi en storbyfølelse har naturen i nærheten. Det er derfor ikke noe problem å booke et hotell midt i byen selv om du har lyst til å se naturen. Med T-banen tar det bare 10 minutter å komme seg ut av bykjernen. Oslo er en by som passer bra som en weekend-destinasjon, så vel som lengre ferier.

Utesteder & restauranter i Oslo

Oslo har flere restauranter det er verdt å besøke. Vi anbefaler blant annet Maemo, Kontrast, Oro, Pjoltergeist, Lille B, Mr. Bay, Pinerolo Cantina, som alle tilbyr spennende mat-opplevelser i Oslo sentrum. Skal du ut på byen anbefaler vi enten Youngstorget eller Grunerløkka, som er områder med mange ulike typer barer, puber og klubber, for enhver smak. Oslo er også blant de fremste konsertbyene i verden, og det florerer av festivaler og konsertbesøk fra verdensstjerner gjennom hele året. Vi anbefaler å besøke Øya festivalen som nærmest har blitt en folkefest. Arrangeres hvert år i august.

Shopping i Oslo

Det finnes det shoppingmuligheter over hele Oslo, men de beste opplevelsene finner du i Oslo er Karl Johan, Bogstadveien, Aker Brygge og Grunerløkka. Vær obs på at Oslo er en dyr shopping-by sammenlignet med andre Europeiske storbyer. Så om målet er shopping vil vi anbefale å legge reisen til en annen by, som f. eks London eller Paris.

Bestill hotell i Oslo

Til tross for at Oslo blir rangert som en av de dyreste feriebyene i verden (sammen med Monaco, Zurich og Brussel) er det er fullt mulig å bestille gode og billige hotell. Bo billig ved å sammenligne alle hotell og finn det som passer deg og ditt reisefølge. Bruk søkeboksen på toppen av siden eller trykk på en av kategoriene.

 

FlyplasserSteder i OsloSeverdigheterReiseguider
Oversikt over hotell i nærheten av flyplasser finner du under. Gardermoen er den mest brukte flyplassen i Oslo og Akershus.

Oslo er en relativt liten by som det er lett å komme seg rundt i. Vi vil likevel anbefale å booke et hotell i nærheten av Oslo S eller Nationaltheatret da du har kollektiv transport i gangbar avstand.

Bydeler
Distrikter
Det kan lønne seg å bo i nærheten av turistattraksjonene, spesielt om du skal besøke Tusenfryd som ligger plassert litt utenfor Oslo (ca 20 minutter med buss).

Aktiviteter
Hellige steder
Institusjoner
Shopping
Sport
Stadioner
Steder
Transport
Underholdning