Hotell i Molde

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Molde

Billig hotell Molde
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell14 hotell, priser fra kun 67 kr!

Billigste og beste hotell i Molde

Molde har mye å by på, enten det er Molde sentrum, Atlanterhavsvegen, Trollstigen, Geirangerfjorden eller en av de andre fantastiske destinasjonene tilknyttet Molde. Dette er byen for deg som er på utkikk etter vakre naturopplevelser. Ikke rart at Molde årlig blir besøkt av tusenvis av turister fra inn og utland. Ved å bruke søkefunksjonen på toppen av siden kan du enkelt søke og finne beste og billigste hotell i Molde. Enten du ønsker å bo sentralt eller litt utenfor sentrum har vi oversikt over alle muligheter. Molde er langt fra den dyreste «hotell-byen», men prisene varierer og du kan spare mange kroner på å reise til Molde på riktig tidspunkt. Ved å bruke Bestehotell.no er det enkelt å sortere hotell på dine kriterier, enten dette er pris, lokasjon, stjerner, eller tidligere gjesters anmeldelser. Les mer om Molde her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Molde

 

 

Ting å gjøre i Molde

Molde er en fantastisk destinasjon for deg som ønsker vakre naturopplevelser. Med Atlanterhavsvegen, Trollstigen og Romsdal som kulisser, er dette et område du lett blir forelsket i. Vi vil anbefale å ta med gode tursko, alternativt ski avhengig av når du besøker Molde. Det kan også være en idé å bestille billetter til en av Molde sine hjemmekamper, som spilles på Aker Stadio, idyllisk plassert ved havet. Vi vil anbefale å finne et hotell i nærheten av det du ønsker å se. Selv om Molde er en liten by er det store forskjeller på både kvalitet og pris, men ved å gjøre litt research er det fullt mulig å bestille et bra og billig hotell i Molde.

Utesteder og restauranter i Molde

Anbefalte restauranter er Restaurant Gørvell, Molde Fjordstuer, og Syd. Fantastiske restauranter som tilbyr mat fra de fleste verdenshjørner.

Shopping i Molde

Molde er som de fleste andre byer i Norge når det kommer til shopping. Du finner både H&M og flere andre kjeder i sentrum, i tillegg finnes det kjøpesentere som tilbyr det meste for den shoppingfrelste.

Fakta om Molde

Molde er både en by og kommune i Møre og Romsdal. Med 26.392 innbyggere er den å regne som en liten by, selv i Norsk målestokk. En populær by blant turister fra både inn og utland.