Hotell i Lillehammer

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Lillehammer

Billig hotell Lillehammer
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell28 hotell, priser fra kun 43 kr!

Billigste og beste hotell i Lillehammer

Lillehammer er kanskje mest kjent som OL-byen fra 94. I dag er kommunen en kjent vintersportsdestinasjon med fantastiske skimuligheter i nærområdet. Både Hafjell, Kvitfjell, Sjusjøen og Skeikampen er i nærheten, noe som gjør Lillehammer til et vintersporstsentrum. Du kan enkelt finne beste og billigste hotell i Lillehammer ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. På resultatlisten er det enkelt å sortere hotell på dine ønsker, enten dette er pris, lokasjon, mat, fasiliteter, stjerner eller gjesteanmeldelser. Lillehammer er veldig populært på vinteren og vi vil derfor anbefale å bestille hotell i god tid i forveien for å sikre at du får et rom. Pass også på i forhold til Birkebeinerrennet som går av stabelen i løpet av januar/ februar, hvor det ofte er fullbooket på alle hotell. Hovedsesongen strekker seg fra slutten av november frem til midten av mars. Som regel regnes påske som den siste vinterperioden. Les mer om Lillehammer her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Lillehammer

 

 

Ting å gjøre i Lillehammer

Lillehammer er kjent som en vinterdestinasjon med fantastiske ski og frilufts muligheter. Vårt beste tips er derfor å reise hit på vinterstid og besøke de fantastiske vinterattraksjonene, enten det er Lysgårdsbakken, Kvifjell, Hafjell eller Lillehammer Olympiske Bob og Akebane. Bestill hotell i nærheten av ønskede severdigheter ved å bruke søkeboksen på toppen av siden.

Utesteder og restauranter i Lillehammer

Vi anbefaler restauranten Bryggerikjelleren eller Heim Gastropub, som begge tilbyr den absolutt beste maten i Lillehammer. Det kan også være smart å sjekke hva de ulike hotellene tilbyr.

Shopping i Lillehammer

Lillehammer har mange butikker og sentere hvor det er mulig å shoppe. Vi anbefaler Lillehammer sentrum eller kjøpesenteret Strandtorget.

 Fakta om Lillehammer

Lillehammer er en kommune sør for Gudbrandsdalen i Oppland. Kommunen harkun 27.300 innbyggere, og er mestg kjent for sitt Vinter OL i 1994.