Hotell i Kristiansund

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Kristiansund

Billig hotell Kristiansand
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell26 hotell, priser fra kun 56 kr!

Billigste og beste hotell i Kristiansund

Kristiansund er en fantastisk destinasjon i Møre og Romsdal, med en rik kulturell historie som strekker seg helt tilbake til steinalderen. Enten du velger å reise til Kristiansund på vinteren eller sommeren vil du oppdage en by som er full av attraksjoner og severdigheter. Det er lett å forelske seg i byen Kristiansand. Finn billigste og beste hotell i Kristiansund ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Du kan enkelt sortere resultatene basert på enten pris, lokasjon eller gjesteanmeldelser. Vi sammenligner alle de store hotellnettsidene slik at du enkelt kan finne det beste hotellet i Kristiansund. Husk at dette er en sommerdestinasjon, noe som betyr at prisene ofte er høyere i perioden mai – september. Dette kan være lurt å ha i bakhodet når du bestiller hotell. Les mer om Kristiansund her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Kristiansund

 

 

Ting å gjøre i Kristiansund

Vi vil anbefale å spasere rundt i byen, som er en severdighet i seg selv. Ellers finner du attraksjoner som for eksempel Sundbaten, Grip Stavkirke, og ikke minst Atlanterhavsbadet som er et badeland perfekt for deg som reiser hit med barn.

Utesteder og restauranter i Kristiansund

I Kristiansund finnes det mange restauranter, puber og utesteder med høy kvalitet. Vi vil anbefale noen av byens sjømatestauranter som tilbyr fantastisk mat til en rimelig pris.

Shopping i Kristiansund

Du finner et bredt utvalg av butikker i Kristiansund. Vi anbefaler kjøpesenteret Amfi Futura og Amfi Storkaia Brygge hvor du finner et bredt utvalg.

Fakta om Kristiansund

Kristiansund er en kommune og by i fylket Møte og Romsdal. Kristiansund har en befolkning på totalt 25.000.