Hotell i Kristiansand

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Kristiansand

Hotell i Kristiansand
Hotell i Kristiansand
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell132 hotell, priser fra kun 61 kr!

Billigste og beste hotell i Kristiansand

Sørlandsperlen Kristiansand tar imot mange turister årlig, og blir regnet som en av Norges beste sommerdestinasjoner. Med skjærgårder tilnærmet laget for bading, et yrende folkeliv, samt et stort utvalg severdigheter lever byen absolutt opp til navnet sitt. I tillegg til å være en populær feriedestinasjon er byen ofte besøkt i forbindelse med forretningsreise. Ved å bruke søkefunksjonen på toppen av siden kan du enkelt finne beste og billigste hotell i Kristiansand, enten du ønsker å bo i sentrum eller litt utenfor. Hotellprisene i Kristiansand varierer stort sett med sesong. På sommeren er byen veldig populær, noe som også speiles i høyere priser. Vi anbefaler derfor å planlegge turen slik at du sparer penger. Ved å bruke bestehotell.no er det enkelt å finne det beste hotellet i Kristiansand basert på dine ønsker, enten det er pris, lokasjon, stjerner eller tidligere gjesters anbefalinger. Les mer om Kristiansand her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Kristiansand

 

 

Ting å gjøre i Kristiansand

Kristiansand er kjent for dyreparken, noe som for mange en god nok grunn til å reise hit i seg selv. Vi vil også anbefale Christiansholm festning, Agder Naturmuseum, Agder Teater, Kristiansand Domkirke, og ikke minst Flekkerøy som er perfekt på late sommerdager. Kristiansand har også et av norges største kjøpesenter (Sørlandssenteret), som ligger litt utenfor byen. Perfekt for shoppingglade i alle aldere. Når du har skrevet inn reisedatoer i søkeboksen over vil du få muligheten til å se et kart over Kristiansand. Det gjør det enklere å bestemme hotell i nærheten av det du vil se.

Utesteder og restauranter i Kristiansand

Kristiansand er kanskje ikke kjent for byen som innehar de beste restaurantene, men vi vil anbefale en tur innom f. eks Food Aylum, Måltid, eller Gastropuben KICK Malt & Malt for gode matopplevelser.

Shopping i Kristiansand

Vi vil anbefale å dra på shopping-tur til Sørlandssenteret, som for øvrig er et av Norges største kjøpesentere. En fantastisk mulighet for den shoppingfrelste som ligger like utenfor sentrum. Litt avhengig av hvilket hotell du bor på er beregnet reisetid a 15 minutter med bil fra Kristiansand sentrum.

 Fakta om Kristiansand

Kristiansand er sørlandets hovedstad, og Norges femte største by. Byen har totalt 87.446 innbyggere og besøkes jevnlig av turister fra både innland og utland. Byen er kjent som en populær sommerdestinasjon.