Hotell i Harstad

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Harstad

Billig hotell Harstad
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell11 hotell, priser fra kun 79 kr!

Billigste og beste hotell i Harstad

Harstad er en kanskje mest kjent som fiskebyen i nord. Med mulighet for både delfin og hvalsafari er det ikke rart dette er en populær turistdestinasjon. Byen er attraktiv for turister på både vinterstid og sommer. Bestill beste og billigste hotell i Harstad ved å bruke søkeboksen på toppen. Du kan sortere resultatene på pris, gjesteanmeldelser og lokasjon. Vi anbefaler å lese tidligere gjesters anbefalinger når det kommer til valg av hotell. På den måten kan du være sikker på å velge riktig, og unngår å bli skuffet. Det er fullt mulig å bestille et bra hotell til en billig penge i Harstad. Les mer om Harstad her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Harstad

 

 

Ting å gjøre i Harstad

Harstad er en fantastisk destinasjon året rundt. Vi vil anbefale en tur til Trondenes Kirke, Trondenes Historiske Senter, samt en tur opp Keipen. I tillegg er Harstad kjent som en fiskeby med muligheter for både Delfin og Hvalsafari. I perioden februar – mars er det også mulig å oppleve nordlys, noe som anbefales på det sterkeste. Det kan være smart å bestille et hotell som ligger i nærheten av severdighetene du ønsker å se. På den måten er byen mer tilgjengelig.

Utesteder og restauranter i Harstad

Harstad er en liten by men har likevel et stort utvalg av restauranter. Vi vil anbefale en av Harstads sjømatrestauranter, som på mange måter er byens spesialitet. Sjekk også hotellets egen restaurant. Da Harstad er en relativt liten by hender det at hotellene har den beste restaurantkvaliteten. Dette kan du enkelt sjekke ved å lese hva tidligere gjester skriver.

Fakta om Harstad

Harstad ligger i Troms, og er en by og kommune. Med 24.500 innbyggere er dette en liten by.