Hotell i Halden

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Halden

Billig hotell Halden
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell16 hotell, priser fra kun 141 kr!

Billigste og beste hotell i Halden

Det er få ting som kan måle seg med å reise til Halden på sommeren. Den fantastiske byen ligger rett ved grensen til Sverige, og er blant annet kjent for Allsang på Grensen som holdes hver sommer . Finn et billig hotell ved å bruke søkeboksen over. Det er både kjapt å enkelt å bestille hotell i Halden. Ved å bruke søkeboksen på toppen av sidene kan du søke, sammenligne og bestille beste og billigste hotell i Halden. Vi sammenligner alle de store nettsidene og gir deg full oversikt. Les mer om Halden her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Halden

 

 

Ting å gjøre i Halden

Halden er gørst og fremst en populær sommerby. Med fantastiske bademuligheter, strender, skjærgård og et ytende folkelvi er dette en by som absolutt er verdt et besøk. Vi vil anbefale å få med def Allsang på Grensen som holder hvert år. I tilegg er Fredriksten festning en fin severdighet også når det ikke holdes konserter der. For den som liker ølsmaking vil vi anbefale Halden Mikrobryggeri.

Utesteder og restauranter i Halden

Det finnes mange gode restauranter, utesteder og puber i Halden. Vi vil anbefale å ta utgangspunkt i Halden Sentrum, hvor du finner et bredt utvalg. Det kan også lønne seg å sjekke hva tidligere gjester har sagt om restauranten på hotellet du bestiller. Her kan det ofte være gode kjøkken.

Shopping i Halden

Halden er kanskje ikke kjent for shopping, men som i andre norske byer finnes det gode muligheter for den shopping-glade. Vi anbefaler også Halden Storsenter. Det er også verdt å merke seg at Halden ligger på grensen til Sverige og Svinesund. Her finner du mange butikker og et bredt utvalg til lave priser.

Fakta om Halden

Halden er en kommune og by i Østfold. Med totalt 30.000 innbyggere er det en mellomstor by i norsk målestokk.