Hotell i Fredrikstad

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Fredrikstad

Billig hotell Fredrikstad
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell26 hotell, priser fra kun 91 kr!

Billigste og beste hotell i Fredrikstad

Byen Fredrikstad ligger bare en drøy time utenfor Oslo og er med det lett tilgjengelig. Som mange av de andre mindre norske byene er også dette en populær sommerdestinasjon. Med beliggenhet ved havet og en knapp halv time fra strømstad er det lett å forstå hvorfor. Finn beste og billigste hotell i Fredrikstad ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. På denne måten er det enkelt å spare penger samtidig som du finner et bra hotell. Som andre sommerdestinasjoner er det verdt å merke seg at prisene i Fredrikstad ofte går opp i sommermånedene (mai – august) ettersom etterspørselen øker. Det kan derfor være smart å bestille i god tid om du ønsker den beste prisen. Det er fullt mulig å booke et billig hotellrom, du må bare planlegge. Les mer om Fredrikstad her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Fredrikstad

 

 

Ting å gjøre i Fredrikstad

Fredrikstad er først og fremst en sommerby, men her finner du også en rekke attraksjoner og severdigheter verdt å besøke. Vi anbefaler en tur innom Gamlebyen som er en idyllisk bydel sentralt i Fredrikstad. Gamlebyen står for mye av Fredrikstad historie da det var her byen ble grunnlagt i 1567. Gamlebyen er kjent for sin unike bebyggelse og regnes som Nord-Europas eldste festningsby. Det er fullt mulig å booke et hotell i nærheten av gamlebyen i Fredrikstad. Sett inn datoene i søket over og velg kartfunksjonen på resultatsiden. På den måten kan du enkelt se beliggenheten til alle hotell i Fredrikstad.

Utesteder og restauranter i Fredrikstad

Vi vil anbefale en tur lang Fredrikstad brygge. Her finner du restauranter, puber og barer som er åpene året rundt. Det er verdt å merke seg at hovedsesongen er mellom mai og september. Utenfor sesong er det mindre aktivitet men fortsatt mye som skjer.

Shopping i Fredrikstad

Du finner mange shoppingmuligheter i både sentrum og Gamlebyen. Gamlebyen er full av originale lokale butikker med et flott utvalg. Vi anbefaler også en tur til kjøpesenteret Torvbyen.

Fakta om Fredrikstad

Fredrikstad er en by og kommune i fylket Østfold. Med totalt 78.000 innbyggere er dette en mellomstor by i norsk målestokk.