Hotell i Elverum

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Elverum

Billig hotell Elverum
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell7 hotell, priser fra kun 163 kr!

Billigste og beste hotell i Elverum

Elverum er en liten by i Hedmark fylke. Selv om den er liten er det mye sjarm i byen, noe som gjør byen til en fantastisk destinasjon året rundt. Om du reiser med tog er Elverum kun 1,5 time utenfor Oslo. Med bil bruker du ca 2 timer, noe som gjør dette til en tilgjengelig by for de fleste på Østlandet.Finn beste og billigste hotell i Elverum ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Slik kan du sammenligne og finne hotellet som passer dine kriterier. Vi sammenligner alle de store hotellnettsidene og har full oversikt over alle hotell i Elverum enten du ser etter et billig hotell, eller et luksuriøst. Les mer om Elverum her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Elverum

 

 

Ting å gjøre i Elverum

Vi vil anbefale et besøk på Norsk Skog museum, og Glomdal Museum. Bruk kartfunksjonen på resultatsiden for å enkelt finne hotell som ligger i nærheten av disse severdighetene. Det kan lønne seg å bo sentralt ettersom det kan være vanskelig å finne transport. Da dette er en liten by er f. eks taxi ikke like tilgjengelig som i større byer.

Utesteder og restauranter i Elverum

Elverum har mange mindre restauranter og puber for deg som er på utkikk etter dette. Vi vil også anbefale å sjekke hva tidligere hotellgjester sier om hotellets egne mat-fasiliteter.

Shopping i Elverum

Elverum er ikke kjent som en shopping-destinasjon, men det finnes mange butikker hvor du får det meste du har behov for. Vi anbefaler kjøpesentrene Amfi Elverum og Kremmertorget.

Fakta om Elverum

Elverum er en by og kommune i Hedmark fylke. Med ca 20.000 innbyggere er dette en liten by selv i norsk standard.

 

FlyplasserSeverdigheterReiseguider
Turistregioner
Hellige steder
Steder
Transport