Hotell i Drammen

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Drammen

Billig hotell Drammen
Kartdata ©2015 Google
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell10 hotell, priser fra kun 106 kr!

Billigste og beste hotell i Drammen

Drammen er kanskje ikke kjent for å være den mest attraktive byen å reise til. Men mye har skjedd de siste årene, og byen er nå pusset opp og gjort attraktiv for de fleste. Gamle industriområder er gjort om de boligfelt og rekreasjonsområder. Den relativt nye Bybrua er et godt eksempel på dette, med kafeer, restauranter, universiteter og parker i nær tilknyttning er dette et fin område å besøke neste gang du skal til Drammen.Finn billigste og beste hotell i drammen ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Du kan enkelt sortere resultatene basert på pris, lokasjon, gjesteanmeldelser og stjerner. Det har aldri vært lettere å bestille hotell i Drammen. Da byen er et gammelt industriområde er det verdt å merke seg at det er store forskjeller på områdene. Om du bestiller et hotell i nærheten av togstasjonen og Nybrua er du garantert å bo i et fin område. Du kan bruke kartfunksjonen på resultatsiden for å enkelt finne et godt plassert hotell. Slik kan du også se hvordan hotellets beliggenhet er i forhold til Drammens ulike severdigheter. Les mer om Drammen her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Drammen

 

 

Ting å gjøre i Drammen

I Drammen finner du mange severdigheter verdt å få med seg. Vi anbefaler Gulskogen Gård, Bragernes Kirke, Drammen Havn. Finn beste og billigste hotell i nærheten av disse severdighetene ved å bruke kartfunksjonen på resultatsiden.

Utesteder og restauranter i Drammen

Drammen er blitt en populær by når det kommer til uteliv og restauranter. Vi vil anbefale å dra på et av stedene som er lokalisert rundt bybrua, som etter vår mening er det beste strøket i Drammen. Sjekk også standarden på hotellets egen restaurant ved å lese tidligere gjesters anmeldelser.

Shopping i Drammen

Drammen har en mengde gode butikker egnet for de som liker shopping. De fleste butikkene er lokalisert i sentrumsområdet. I Drammen har du også mange kjøpesentere som er verdt et besøk. Vi anbefaler: Gulskogen Senter, Magasinet Drammen  Kjøpesenter, Norli CC-Varehus. Bruk kartfunksjonen på resultatsiden for å finne et hotell i nærheten.

Fakta om Drammen

Drammen er en by og kommune i Buskerud. Det bor ca 60.000 i Drammen.