Hotell i Bodø

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Bodø

Billig hotell Bodø
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell37 hotell, priser fra kun 91 kr!

Billigste og beste hotell i Bodø

Enten du reiser hit for å se Saltsraumen, Bodømarka eller sentrum, er Bodø en fantastisk destinasjon både på vinterstid og sommeren. Byen i nord er kjent for spektakulær natur og fantastiske opplevelser, noe som legger til rette for en fin ferie eller weekendtur. Du kan enkelt finne beste og billigste hotell i Bodø ved å bruke søkeboksen over. Det er enkelt å sortere og finne hotellet som passer deg best, enten du ser etter et billig hotell, eller et luksuriøst hotell. Et hotelltips for Bodø kan være å se etter noe som ligger i sentrum, slik at tilgjengeligheten blir bedre. Bodø er en liten by, og det kan derfor være vanskelig å få tak i transport om du bor litt utenfor byen. Les mer om Bodø her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Bodø

 

 

Ting å gjøre i Bodø

Vi anbefaler å ta en tur til Saltstraumen for å oppleve verdens sterkeste tidevann. Vi vil også anbefale Norsk Luftfartsmuseeum som guider deg gjennom norsk lufthistorie. Bestill et hotell med beliggenhet i nærheten av ønskede attraksjoner slik at du sparer tid.

Utesteder og restauranter i Bodø

Når du er i Bodø er det et «must» å besøke restauranten Kafé Kafka og Restaurant Nyt, som begge representerer det beste av Bodøs kjøkken. Sjekk også hotellets egen restaurant før du bestiller hotell. Ved å lese tidligere gjesters anmeldelser kan du nemlig avklare om denne er bra eller dårlig.

Fakta om Bodø

Bodø er med sine 50.000 innbyggere en av Norges største byer. Bodø har status som både kommune og by.