Hotell i Bergen

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Bergen

Billig hotell Bergen
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell339 hotell, priser fra kun 20 kr!

Billigste og beste hotell i Bergen

Bergen by er Norges nest største by, og er blitt en svært populær turist-by blant både nordmenn og internasjonale turister. Med en blanding av naturopplevelser og storby tilbyr Bergen en unik storby-opplevelse som er vanskelig å matche. Vi anbefaler å bestille et hotell som ligger i nærheten av det du ønsker å se og gjøre slik at du har det meste i gåavstand. Da dette er en by med høye priser er det viktig at du bestiller et hotell som er tilpasset dine behov, enten dette er pris eller luksuriøst. På den måten kan du heller bruke penger på oppleveleser. Det finnes mange overnattingsmuligheter i Bergen. Enten det er snakk om hotell, hostell, eller andre former for overnatting er fellesnevneren at dette er en dyr by. Vi har derfor samlet resultater fra alle hotellnettsider for å gjør det lettere å finne det beste og billigste hotellet i Bergen. Ved å bruke søkeboksen på toppen av siden kan du raskt og enkelt finne de beste alternativene, og spare mange tusen kroner på hotelloppholdet i Bergen. Les mer om Bergen her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Bergen

 

 

Ting å gjøre i Bergen

Bergen er som andre storbyer full av muligheter. Enten det er et besøk på Bergen sitt fiskemarked, en dagsutflukt med Flløybanen opp til Fløyen, eller bare en spasertur rundt i byen er dette en destinasjon som tilfredsstiller de fleste. Det er også anbefalt å reise litt utenfor Bergen hvor du finner fantastisk natur. Enten du bestiller et hotell i sentrum eller i utkanten av byen er avstandene relativt små. Dette gjør det enkelt å reise rundt.

Utesteder og restauranter i Bergen

Det finnes mange gode restauranter og utesteder i Bergen. Du finner en komplett oversikt over alle restauranter på Bergens sentrum sin offisielle side: bergensentrum.no/restauranter. De beste restaurantene oppdages riktignok når man tester selv. Vi anbefaler derfor en tur i nærheten av fisketorget som er et populært restaurant-område. Med vår egen kartfunksjon kan du også finne hotell som ligger i nærheten av de restaurantene du ønsker å besøke.

Shopping i Bergen

I Bergen finnes det utrolig mange muligheter for shopping, enten det er snakk om kjøpesenter eller handlegater. Det beste med Bergen er at det finnes mange lokale butikker som tilbyr varer som ikke finnes andre steder. Dette er også en av grunnene til at vi vil anbefale Bergen som en shopping-destinasjon. Vi anbefaler først og fremst å ta en tur i Bergen sentrum. Ellers har du kjøpesentere som Bergen Storsenter, Oasen Kjøpesenter, Lagunen Storsenter, Galleriet, Sletten Senter, og Sundt Motehus.

Vi anbefaler å bruke vår kartfunksjon om du ønsker er hotell i nærheten av shoppingmulighetene nevnt over. Et godt tips kan være å bestille et hotell i sentrum av byen, slik at du har det meste i gangbar avstand. På den måten er det mulig å spare penger som kan brukes på andre ting, for eksempel shopping.

Fakta om Bergen

Med totalt 250.000 innbyggere er Bergen den nest største byen i Norge. Bergen ligger i fylket Hordaland, vest i Norge.