Hotell i Arendal

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Arendal

Billig hotell Arendal
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell21 hotell, priser fra kun 109 kr!

Billigste og beste hotell i Arendal

Arendal er en destinasjon som har mye å by på. Enten det er musikkfestivaler om sommeren, idylliske skjærgårder på sene kvelder, eller et yrende folkeliv. Arendal er en av de mest populære byene blant norske ferieturister, men har også opplecd en økning i internasjonale turister de senere årene. Dette kan skyldes byens økte fokus på å gjøre byen mer turistvennlig. Du kan enkelt søke og finne beste og billigste hotell i Arendal ved å bruke søkeboksen på toppen av siden. Vi søker gjennom alle hotellnettsider og gir deg en komplett oversikt over både prisnivå og kvalitet, slik at du kan bestille det hotellet som er best for din tur. Arendal er en populær sommerby og opplever en økt pågang i perioden mai til september. Vær derfor tidlig ute med hotellbestillingen slik at du er sikret et rom. Les mer om Arendal her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Arendal

 

 

Ting å gjøre i Arendal

Arendal blir ofte karakterisert som en sommer-by, og dette er ikke uten grunn. Dette er byen du drar til om du ønsker å nyte varme sommerdager langs strandkanten. Lei gjerne en båt og dra ut i fjorden som virkelig viser Arendals beste side. Bruk også en dag på å utforske Arendal sentrum som er en liten, intim og idyllisk by. Nesten uansett hvor i Arendal du bestiller hotell finner du de fleste attraksjoner i gåavstand.

Utesteder og restauranter i Arendal

I Arendal finnes det en rekke ulike restauranter, utesteder og puber. Utelivet er best på sommerstid, og vi vil anbefale å legge turen til Arendal i perioden mai til slutten av september om du er ute etter et yrende folkeliv. Du finner en rekke gode restauranter langs bryggen i sentrum av Arendal. Tips: med Bestehotell.no er det enkelt å sjekke om hotellrestauranten er tilfredsstillende ved å sjekke tidligere gjesters kommentarer.

Shopping i Arendal

I Arendal finnes det gode handlegater og egne sentere for deg som er ute etter å shoppe. Utvalget er relativt likt som du finner i andre norske mellomstore byer med butikker som f. eks H&M og Dressmann. Amfi Arena Storsenter finner du også i nær tilknytning til sentrum.

Fakta om Arendal

Arendal er en by og kommune i Aust-Agder fylke. Arendal har totalt rundt 45.000 innbyggere, og er med det en mellomstor by i norsk målestokk.