Hotell i Alta

Sammenlign alle hotellnettsider

Hotell i Alta

Billig hotell Ålesund
map

hotell kartTrykk for å se kart

map
map

hotell kartTrykk for å se populære hotell

map

Spar penger på hotell25 hotell, priser fra kun 61 kr!

Billigste og beste hotell i Alta

Alta er en fantastisk destinasjon i Finnmark, og danner for mange utgangspunktet for en reise i Nord-Norge. Selv om byen er liten finnes det utrolig mange tilbud som gjør Alta til en skjult perle i det norske ferielandskapet. Finn det beste hotellet i Alta med vår søkemotor. Det er enkelt å finne hotell i Alta. Ved å bruke søkeboksen på toppen av siden kan du sammenligne alle muligheter, og bestille det beste og billigste hotellet med et par klikk. Enten du ser etter rimelige alternativer, eller ønsker et mer luksuriøst hotell har vi gjort det enkelt å sortere resultatene slik at du får full oversikt over alle alternativ. Les mer om Alta her.

 

 
 

KartikonetFinn aktuelle områder i Alta

 

 

Ting å gjøre i Alta

Alta ligger såpass langt nord at Nordlyset er en naturlig attraksjon for mange. I tillegg finnes det mange muligheter når det kommer til både vintersport og aktiviteter på sommeren. Vi vil anbefale å prøve hundeslede-kjøring, som garantert vil gi deg mersmak. Det kan også være en idé å legge ut på guidet snøscooter-turer.

Utesteder og restauranter i Alta

Når det kommer til restauranter og det øvrige utelivet i Alta vil vi anbefale å besøke en av de mange restaurantene som tilbyr lokal mat. De fleste restaurantene ligger i sentrum av Alta, men det er anbefalt å bruke oppslagsverk som f. eks Tripadvisor for å finne restauranter som har blitt anmeldt tidligere. På den måten er det mulig å finne gode restauranter du kanskje ikke ville kommet over ellers. Når du bestiller hotell kan det også være en idé å sjekke hotellets egen restaurant. Ved å lese tidligere gjesters kommentarer er det lett å se om denne er god eller dårlig.

Shopping i Alta

Alta er kanskje ikke den beste byen når det kommer til shopping, men det finnes flere alternativer når det kommer til lokalt produserte klær. I tillegg finner du mange av de «vanlige» butikkene som f. eks H&M. Vi anbefaler å besøke kjøpesenteret Amfi som ligger sentralt til.

Fakta om Alta

Alta er en by og kommune med beliggenhet i fylket Finnmark. Med sine 20.000 innbyggere er dette en av Norges minste byer.

FlyplasserSeverdigheterReiseguider